2777
2789
مرکز دولتیه . فعلا که جواب گرفتم . از چند نفر هم پرسیدم بعضیاشون جواب گرفته بودن بعضیلشون نه . عکسها ...

امید بخدا و با دل شاد تو دلیتو بغل کنی عزیرم.مراکز دولتی تعیین جنسیت نمیکنن؟من بدا تعیین جنسیت میخام برم و میترسم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امید بخدا و با دل شاد تو دلیتو بغل کنی عزیرم.مراکز دولتی تعیین جنسیت نمیکنن؟من بدا تعیین جنسیت میخام ...

چرا فکر کنم میخوان ولی من واقعا برام فرقی نداشت . قبلا دخمل دوست داشتم ولی چند وقته واقعا برام فرقی نداره دیگه . فقط سالم باشه همین

چرا فکر کنم میخوان ولی من واقعا برام فرقی نداشت . قبلا دخمل دوست داشتم ولی چند وقته واقعا برام فرقی ...

میشه خواعش کنم از یه کسی که میدونه بپرسین؟ممنون میشم

من دوتا دختر دارم 

مبارکه عزیزم منم ivf  كردم و هفته پنجم هستم ولی گفتن هفته ۸ برم سونوی قلب فقط.. 

لازمه تو این هفته سونو بدیم؟ چرا به من نگفتن

خدایا از راهی که با امید میروم،  مرا با اندوه برنگردان.  🤲🏻💫

مبارکه عزیزم منم ivf  كردم و هفته پنجم هستم ولی گفتن هفته ۸ برم سونوی قلب فقط..  لازمه تو ...

بتات چند بود . اگه بتات اوکی باشه فکر نمیکنم این سونو واژینال باید میکردم . من بتام روز دوازده ۲۶۸ شده بود . ولی دکتر بهم گفت خوبه و نگران نباش ولی حتما برو سونو واژینال 😬

بتات چند بود . اگه بتات اوکی باشه فکر نمیکنم این سونو واژینال باید میکردم . من بتام روز دوازده ۲۶۸ ش ...

من بتام روز ١٤ حدود ۳۲ بود روز ۱۶ هم شد ۸۴ و روز ۱۹ حدود ۳۰۰ دیگه دکتر گفت روند رشدش خوبه و برو استراحت کن تا هفته ۸ بیا سونوی قلب.

من از روز موعدم لکه بینی دارم با شیاف و آمپول کنترل شده. ایشالا سروقت نی نی هر دومون قلباشون بزنه به امیدخدا🙏

خدایا از راهی که با امید میروم،  مرا با اندوه برنگردان.  🤲🏻💫

من بتام روز ١٤ حدود ۳۲ بود روز ۱۶ هم شد ۸۴ و روز ۱۹ حدود ۳۰۰ دیگه دکتر گفت روند رشدش خوبه و برو استر ...

روندش خوب بوده. به سلامتی صدای قلب تی نیتو میشنوی. 

نمیدونم والا منم خیلی اصرار کردم دو هفتع بعدش برم . گفت نه که نه. شاید قبلا من سقط کرده بودم به خاطر اونه. 🤔

من خودم بودم همون هشت میرفتم