2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هنوز كارت عروسي چاپ ميكنن؟

برا ما تو واتس ميفرستن 

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.
طرف ما باشند  نمیرن اینجور

اخه ديگه وقتي راحتش اومده چرا اينجوري سختش كنن

اينهمه دم عروسي كلي وقت بذارن تو ترافيك و شلوغي شهر 

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.
طرف ما باشند  نمیرن اینجور

هیچ طرفی کسی نمیره عزیزم. زنگم نها! واتساپ!!! مگه مسخره بازیه

اولا مراسم رسمی، دعوت رسمی و مشخص میخواد.

دوما بعضی از تالارا دم در کارت رو چک میکنن.

سوما با این وضعیت فیلت بیشتر مردم؛ اللخصوص اونایی که سن بالاتر هستن و مهمون اصلی محسوب میشن اصلا نمیبیننش.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
کآرت عابر بانک اسم عروس داماد تاریخ عروسی میزنن

بخدا نميفهمم   يعني روي كارت بانكي اينو بزنن؟  يا ي كارت. كاغذي مشابه كارت بانكي؟

هیچ طرفی کسی نمیره عزیزم. مگه مسخره بازیه. اولا مراسم رسمی، دعوت رسمی و مشخص میخواد. دوما بعضی از ...

ولي ما ميريم   

شايد شهراي كوچيك نرن 

ولي ما ميريم     شايد شهراي كوچيك نرن

اتفاقا توی شهرای بزرگ کارت رو چک میکنن و چون مهمونا محدودتر هستن حتما کارت میفرستن که معلوم باشه کی میاد نه سند تو آل بزنن هزار نفر بریزن اونجا. یا دم عروسی بشینن چت کردن و جواب دادن پیامکهای پاسخ و تبریک.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
فکر کن  سن بالاها بی احترامی میدونن

من سن بالا نیستم ولی شامم اینجوری دعوتم کنن جدی نمیگیرم.