2777
2789
عنوان

درد سینه..

1776 بازدید | 35 پست

میدونید علتش چیه؟چند ماهه یه هفته قبل پریود سینه درد خیلیی شدید و بدی میگیرم جوری که با درد تکون میخورم

پریود که میشم بهتر میشه پریودم که تموم میشه خوب میشه

متاهلم و درخواست از سمت اقایون و گزارش میزنم چه حرفی اخه با شما دارم من درخواست ندین لطفا😡

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

عزیزم خیلی درد میکنه برو دکتر  چون دیر تشخیص داده بشه خطرناکه دور از جونت

اره خیلی درد میکنه اما دقیقا یه هفته بعد پریود شروع میشه

نوبت گرفتم ولی میترسم گفتم قبلش ببینم کسی مثل من بوده

متاهلم و درخواست از سمت اقایون و گزارش میزنم چه حرفی اخه با شما دارم من درخواست ندین لطفا😡

طبیعیه فک میکنم منم ماه قبل اینطور بودم خوب شدم

چجوری بودی دقیقا؟من خیلی درد دارم ۳ ماهه اینجوری شدم

اره خیلی درد میکنه اما دقیقا یه هفته بعد پریود شروع میشه نوبت گرفتم ولی میترسم گفتم قبلش ببینم ک ...

دختر خاله ام همش  صبح ها سینش درد می‌گرفت رفت دکتر گفت پولیپه بعد جراحی کردن سینشو جدی بگیر

چیز مهمی نیست طبیعیه ولی اگه ین بالای ۴۰ سال دارید سونو وماموگرافی سالانه را فراموش نکنید دردتون طبیعیه جای نگرانی نیست من خودم سالهاست دارم به خاطر بافت فیبروگیستیک سینه هست نگران نباشید

دختر خاله ام همش  صبح ها سینش درد می‌گرفت رفت دکتر گفت پولیپه بعد جراحی کردن سینشو جدی بگیر

😰..فقط درد میکرد؟منظورم اینه که برجستگی هم داشت روش؟

چیز مهمی نیست طبیعیه ولی اگه ین بالای ۴۰ سال دارید سونو وماموگرافی سالانه را فراموش نکنید دردتون طبی ...

۲۳ سالمه تنبلی تخمدان دارم حدودا ۷ ماه پیش رفتم دکتر قرص داد سه ماه خوردم از اون موقع شروع شد گفتم عوارض قرص هاست ولی الان ۴ ماهه که نمیخورم ولی درده هنوز باهامه یه هفته قبل پریود

نه میگفت همش درد میکنه برجستگی نداشت  بعد رفت دکتر سونوگرافی براش نوشت متوجه شد پولیپ داره&nbs ...

وای ترسیدم😨..من فقط یه هفته قبل پریود درد میکنه..الان خوب شده؟

۲۳ سالمه تنبلی تخمدان دارم حدودا ۷ ماه پیش رفتم دکتر قرص داد سه ماه خوردم از اون موقع شروع شد گفتم ع ...

من بعید می دونم مهم باشه من حالا از دو هفته قبل از پریود درد دارم و دکتر گفت بخاطر بافت فیبروکیستیک سینه هست البته درهردو سینه من کیست دارم

من بعید می دونم مهم باشه من حالا از دو هفته قبل از پریود درد دارم و دکتر گفت بخاطر بافت فیبروکیستیک ...

ینی چی بافت فیبروکیستیک؟