2789
عنوان

عشق ❤️

44 بازدید | 4 پست

سلام.

دوستم به یکی از رزیدنت ها (پسری که مجرد هست و دانشجو تخصص هست )پیام داد:)

گویا اون رزیدنت دوست من رو با ی دختر دیگه اشتباه گرفته...

ما هر چی به پسره کفتیم چرا بین این همه ادم فک کردی اون دختر هست جواب خاصی نداد...گفت شکم به اون رفته بود.میگیم چرا جواب خاصی نمیده.

امروز اون یکی دختر(همون که پسره فک میکرد فرستنده پیام هاست) رفت تو اتاقی که پسره داشت ویزیت میکرد و اروم ی گوشه وایساد...یهو پسره برگشت گفت کاری دارین؟ اون دخترم گفت ، گفتن منم تو ویزیت باشم و نظارت کنم.

پسره گفت پس برو بالا سر مریض وایسا...دقت کردم اکثرا از نگاه مستقیم تو چشای دختره فرار میکرد.مریض من چسب لازم داشت که گفتم همین دختره بزنه ، پسره یهو برگشت به دختره گفت چه عجب خانم فلانی(همون دختره) هم یه کاری کرد.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

دوست شما چرا پیام داد. و اینکه عشق رو نفهمیدم. کی کیو دوست داشت؟ دختره پسررو؟ یا پسره دختررو:) قاطی ...

دوستم رو پسره کراش بود.

از طرفی پخش شده بود که یکی از پرستارهای متاعل که ب بدکاری معروف هست و همه رو شکار میکنه ،این پسر رو هم خرید کرده:)

دوستمم برگشت به پسره پیام فرستاد که این خبر پخش شده...پسره هم گیر داد شما کی عستید! بعدش با دوستم شروع کردن چت در مورد جرت و پرت

یهو پسره برگشت گفت متوجه شدم فلانی هستی(همین دختری که بالا گفتم  ) هستی ما هم گفتیم نه 

کلا رفتار پسره عوض شد...هر چی گفتیم چرا به اون دختر شک داری جوابی نداد!

یکبار گفت من تودلم کسی نیست.

یکبار گفت یعنی میگی اون دختر کراشمه؟