بیشتر سعی میکنین به شکمتون برسین یا تیپ یا وسایل خونه مثل مبل ویخچال وغیره.؟ ما وضع مالیمون متوسط روبه پایین سعی میکنم بیشتر به خورد وخوراک برسم تابقیه چیزا ولی دوستام گاهی مسخره ام میکنن که چرا به تیپ و وسایل خونت اهمیت نمیدی مثلا دکور اینا عوض نمیکنی؟
اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم❤️🌺 صلوات برای سلامتی و ظهور آقاامام زمان (عج)💚ایران من 🇮🇷 از اول خرداد ۱۴۰۲ تصمیم گرفتم لاغر بشم ۷۵ کیلو هستم هدفم ۶۰ امروز ۱۹مرداد ۱۴۰۲شدم ۶۵کیلو😍.دارم بهت نزدیک میشم ۶۰ 😘
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خوب شکم که مهمه مخصوصا برای خونه هایی که بچه زیاد هست ولی الویت بندی کنید مثلا خرج خوراک و پوشاکتون بکنید بعد یه مقدار پول کنار بگذارید هر ماه برای خرید وسایل خونه که اونهم می تونید قسطی بگیرید
اگه شرایط مالیتون زیاد اوکی نیست تغذیه مناسب از همه چیز مهمتره
اول بفکر تغذیه خوب باشید بعد لباس مرتب
لازم نیست هرروز یه مدل لباس گرونقیمت بپوشید
درحدی که دو سه دست لباس تمیز داشته باشید کافیه
وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵