2777
2789

زیاد جیش میکنه و بو میده 😑😑😑

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......خوش باش که ظالم نبرد راه به منزل 🥂🕊️🤍🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

تواپارتمان خوب نیس همه جارو کثیف میکنه غذام کاهو اینامیدم بهش

خداوند هر قلب محزون  و هر بنده شكرگزار را دوست دارد..♥️  میشه واسه نی نی کوچولوم صلوات بفرستید سالم بدنیا بیاد🥰

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

حیاط دارین بخر، تو خونه بو میده، من انقد که جاشو توی حموم شسته بودم، حموم‌مون بو جیش میداد، اوووق

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......خوش باش که ظالم نبرد راه به منزل 🥂🕊️🤍🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

شرایط شما چطوریه؟

مثلا میتونی ی متر در ی متر براش موزائیک بزاری دورشون فنس بکشی مثل پارک سگ؟

میتونی یونجه خشک مرغوب تهیه کنی براش؟

میتونی همیشه چشمت بهش باشه ک سیم برقارو نحوه یهو برق نگیرتش؟

وقتی باز کردی تو خونه تحمل اون همه ادرار رو داری ک برای قلمرو طلبی جیش میکنه؟

مامان کوچولو هستم😊😍😍از ۹۶ تا الان عضو بودم ...خودت واسه خودتی تامام
تواپارتمان خوب نیس همه جارو کثیف میکنه غذام کاهو اینامیدم بهش

تو رد خدا بدون اطلاع نخرید حیوون...کاهووووو اخه غذای خرگوشه؟

خواهش میکنم براش یونجه خشک بخر

دردسرش زیاده

مواظب باش سیم برق رو نجوه 

همه چیز رو میجوه 

هویچ  وسیب و تخم مرغ و خیار و کاهو دوست داره

معمولا یک جا رو انتخاب میکنه واسه جیش یکی هم واسه پی پی

اگر محل انتخابیش رو هی دستکاری نکنی دیگه تعییر ش نمیده و همونجا فقط کارش رو میکنه و بقیه خونه تمیز میمونه 

من

تو رد خدا بدون اطلاع نخرید حیوون...کاهووووو اخه غذای خرگوشه؟ خواهش میکنم براش یونجه خشک بخر

عزیزم اینا بچه خرگوشن خودم همه چیو میدونم درموردشون دامپزشک گف ازالان زوده یونجه بخوره فقط زیرش بریزی کافیه 

خداوند هر قلب محزون  و هر بنده شكرگزار را دوست دارد..♥️  میشه واسه نی نی کوچولوم صلوات بفرستید سالم بدنیا بیاد🥰
عزیزم اینا بچه خرگوشن خودم همه چیو میدونم درموردشون دامپزشک گف ازالان زوده یونجه بخوره فقط زیرش بریز ...

عزیزم بچه خرگوش هم باشه نباید کاهو بخوره برگ یونجه باید بدی ...بعدم خرگوش ها نباید برن دامپزشک ...باید برن پزشک متخصص جوندگان

گریه نکن من نوشتم دوست داره ایرادی داره از نظر شما؟؟ خوب شما استاد خرگوش شناسی با کمک یونجه مرغوب ...

من استاد نیستم ولی میدونم حیوونا زبون ندارن دردشونو بگن چه اشکالی داره اطلاع رسانی کنیم