2777
2789
عنوان

بیاین یه لحظه

37 بازدید | 10 پست

سلام. بچه ها من چند ساله یه جایی کار می کنم. درست حقوق نمی ده. و من می خوام بیام بیرون از اونجا. الان هنوز حقوق ماه قبلو نداده. هر وقت می ده ذره ذره می ده. بخاطر همین من دیروز نرفتم سر کار. امروزم می خواستم نرم صبح زنگ زد که کجایی و نیرو نیست و..... بیا. گفتم من نمیام دیگه. گفت بیا صحبت می کنیم. حالا گفتم حقوقمو بده گفت تا آخر هفته می دم. واقعا نمی دونم چه کنم.چجوری دیگه نرم. 

حقوقتو گرفتی نرو جوابم نده دیگه البتع اگه قرارداد امضا نکردی

یکم در مورد خودم توضیح بدم «به نام خدا هستم، از بچگی بزرگ شدم، تو بیمارستان به دنیا اومدم، صادره از شهرمون، همونجا بزرگ شدم، چند سال سن دارم، بابام مَرد بود، تو دوران کودکیم بچه بودم، با رفیقام دوست شده بودم، به دوست داشتن علاقه دارم، قصد ازدواج نه دارم، بعضی شبها که می خوابم خواب می بینم، تو خونمون زندگی می کنیم، تا حالا نمردم و...»
حقوقتو گرفتی نرو جوابم نده دیگه البتع اگه قرارداد امضا نکردی

نه بابا. قرارداد ندارم. آخه موضوع اینه که ذره ذره حقوق می ده. یه جا نمی ده. بعدم هی میگه نیرو ندارم.و اینا. منم دلم می سوزه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر گفته بیا صحبت کنیم برو جدی و ناراحت صحبت کن.البته نه خشن 

گفتم حقوقمو هفت تومن کن. می گه من به کسی اینقد حقوق نمی دم. با اینکه هشت ساعت اونجام. . گفتم الان اول خرداده هنوز حقوق اردیبهشت ندادی گفت ندارم. چند روز دیگه می دم. 

گفتم حقوقمو هفت تومن کن. می گه من به کسی اینقد حقوق نمی دم. با اینکه هشت ساعت اونجام. . گفتم الان او ...

عجب ادمیه.البته این هم بهت بگم الان هرجایی کار کنی حقوق سره موعد نمیدن مگر استثنا.فکر نکن بیای بیرون بری یجا دگه بهت درست حقوق میده.دنبال کار جدید باش ولی اگر به کارت احتیاج داری از دستش نده تا کار جدید پیدا کنی

عجب ادمیه.البته این هم بهت بگم الان هرجایی کار کنی حقوق سره موعد نمیدن مگر استثنا.فکر نکن بیای بیرون ...

همبن. چطوری از اونجا برم. زنگ می زنه بهم می گه بیا نیرو نیست و.. منم دلم می سوزه می رم