2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو نت بزن میاد گلم 

ستوکسی‌مب (انگلیسی: Cetuximab ) با نام تجاری اِربیتاکس (انگلیسی: Erbitux ) یک بازدارندهٔ گیرنده فاکتور رشد اپیدرمی است که برای درمان موارد گسترش‌یافتهٔ سرطان روده بزرگ، سرطان ریه سلول غیر کوچک و سرطان‌های سر و گردن بکار می‌رود.

این اولی اسمشو شاید اشتباه فهمیدی چون دارو هست یه واو فرقشه

واسه کسی که از ارتفاع بترسه بالا اومدن یه اشتباه محضه  

دومی

انکورافنیب در ترکیب با دارویی به نام بینیمتینیب برای درمان ملانوما (سرطان پوست) استفاده می شود که با جراحی قابل درمان نیست و به سایر قسمت های بدن گسترش یافته است.

انکورافنیب در ترکیب با دارویی به نام ستوکسیمب برای درمان سرطان روده بزرگ که به سایر قسمتهای بدن گسترش یافته است، استفاده می شود.

این دارو تنها در صورتی مورد استفاده قرار می گیرد كه سرطان شما ماركر ژنتیكی خاصی داشته باشد (ژن غیر طبیعی "BRAF"). پزشک شما را برای این داشتن این ژن آزمایش می کند. این دارو برای معالجه سرطانهای BRAF از نوع بدخیم به کار نمی رود.

واسه کسی که از ارتفاع بترسه بالا اومدن یه اشتباه محضه