2789
عنوان

nt تعیین جنسیت 🥺🥺🥺

206 بازدید | 24 پست

سلام دوست جونیا 

من ۴ ماهه عروسی کردم جلوگیری میکردم بچه اصلا نمیخواستم اما با وجود جلوگیری با قرص خدا بهمون نینی داد😐

همسرم خیلی مهربونه تک پسره و ۴ تا خواهر 

امروز رفتم برا سونوی اول همون nt  گفتن دختره 

همسرم تو جوونی پدرشو از دست داده و جهیزیه ۴ تا خواهراشوو کار کرده و داده با اینکه سنش خیلی پایین بوده

خواهراش خیلی دعا میکردن که پسر باشه و همدم باباش 

اما خب امروز رفتیم‌گفتن احتمال ۹۰ درصد دختر حس کردم همسرم ناراحت همه ناراحت شدم الان رفتم تو اتاق درو بستم هی اشکم میاد دست خودم نیست من خودم دختر دوس دارم اما همسرمو که دیدم اشکم بند نمیاد خواستم بدونم امکانش هست اشتباه بگن یا تو انومالی بگن پسره☹️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم تنش سالم باشه خداروشکر کن خیلی زود باردار شدی. خیلیا آرزو دارن ی دختر داشته باشن. آره عروس خواهرم تو ان تی بهش گفتن پسره ۷۰_۸۰درصد. اما برای تعیین جنسیت بهش گفتن دختره الآنم ۸ ماهشه

هردو جنسیت  عشقن ها ولی شما که پسر میخواستی از قبل باید می‌رفتی دکتر  حالا هم که دیر نشده ...

قرص میخوردم عزیزم جلوگیری میکردم بچه نمیخواستم خدا داده دکتر هم رفتم که سقط کنم همه مانعم شدن

عزیزم تنش سالم باشه خداروشکر کن خیلی زود باردار شدی. خیلیا آرزو دارن ی دختر داشته باشن. آره عروس خوا ...

من عاشق دختر بچم  اما خانواده همسرم و که دیدم همشون بغض  داشتن یجوری شدم

دقیقا پارسال همین روز رفتم ان تی گفت احتمالا دختره ،بچه اولم دختره خیلی امیدوار بودم دومی پسر باشه خونواده شوهرم خیلی پسر دوستن همشون پسر دارن دختراشون کمه ، خیلی ناراحت شدم منم مثل شما اومدم خونه تو اتاق تنها نشستم چند ساعت خود به خود اشکم می‌ریخت هی یاد حرفا و کنایه هاشون می‌افتادم و اشکم می‌ریخت میترسیدم شوهرم ناراحت بشه از زندگی سرد بشه ، به هر حال خودمو قوی کردم اصلا به روی خودم نیوردم که پسر میخواستم به همه گفتم آرزومه دخترم خواهر داربشه،  دخترم به دنیا اومده الان پنج ماهشه عاشقشم بخاطر اینکه اون روز گریه کردم شرمنده ام خدا بهم بهترین نعمتشو داد 

من عاشق دختر بچم  اما خانواده همسرم و که دیدم همشون بغض  داشتن یجوری شدم

اشکال نداره گلم ماهم ی دونه داداش داریم پارسال زنداداشم دختر سومش دنیا اومد. اولش خیلی دلمون گرفت ولی قسمته دیگ. قربونش برم الان جونمون براش درمیره