2777
2789
عنوان

همسایه بی حیا

1220 بازدید | 1 پست
خونه ما توی مجتمع هست و چن‌تا بلوک داره و طبقه ما بالکنش با بالکن واحدبلوک دیگ روبرو هست 

زنه همسایه از صبح ۷ تا ۸ شب دائم تو بالکن با لباس های لختی و حال بهم زن

اینم بگم وقتایی ک شوهرش هس باحجاب کامله 

دوتا بچه کوچک داره در ماه شاید دوسه بار لباس بچه بشوره دائم ش ورت و سوتین و شورتک و تاپ و حوله پهنه در روز ۳ چهار بار ش ورت میشوره پهن میکنه ش ورت سک سی جلف

دیگ حالم بهم میخوره در بالکن باز کنم چون همیشه باسنش ریخته بیرون و داره الکی میشوره اونجارو ی بالکن ۳ متری و در روز ۵ بار میشوره مگ میشه آخه فقط برا خود نمایی هس

بنظرتون چکار کنم لطفا نگین‌چهار دیواری اختیاری هرکس میاد آپارتمان نشینی باید رعایت کنه این‌چیزها رو

‏من‌ گفته بودم که اذیتم نکن، من زخمی اومده بودم پیشت.....)🥲

درمورد همسایه بی حیاتون چندتا تاپیک میزنی ؟ این فکر کنم چهارمین تاپیکیه همین الان زدیا

بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد.                                                                       همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند.                                                     بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد.                                                    کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند.                                                             اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید.                    عجب دنیای عجیبی ست