2777
2789
عنوان

همسایه بی حیا

8996 بازدید | 112 پست

سلام خونه ما مجتمع هست و چن بلوک داره ما طبقه ۵ هستیم و واحد طبقه ۵ بلوک دیگ بالکنش با ما روبرو 

این زنه همسایه از صبح ساعت ۷ تا ۸ یا ۹ شب تو بالکن هست ک ب اینش کار ندارم ولی پوشش خیلی بده ی شورتک تنگ کوچیک ک رون پاش بیرونه و ی تاپ بندی ک سینه هاش معلومه موهاشم میریزه پشت این پوشش هرروز با ی مدل و ی رنگ جیغ

هرروز هم ۵ یا ۶ بار بالکن و میشوره از قصد چون اصلا محاله اینقدر بالکن کثیف شه هی خم و راست میشه 

و همیشه و هرروز ش🤨 ورت و س وتین جلف و سک🤨سی یا حتی نخی حال بهم زن پهن میکنه🥶🤮🤮🤮دوتا بچه کوچیک داره ماهی یبار یدونه شلوار بچه پهن میکنه همش ش ورت و سوتین و حوله و شلوارک و تاپ خودشه

بنظرتون چکار کنم نگین چهاردیواری اختیاری هرکس میاد آپارتمان نشینی باید رعایت کنه این‌چیزها

ب پلیس ی گزارش میتونم بدم اونا تذکر بدن

اینم بگم کنار شوهر اصلا همیچین پوشش نداره مثلا جمعه ها یبار هم نمیاد یا بیاد با شال و روسری هس

‏من‌ گفته بودم که اذیتم نکن، من زخمی اومده بودم پیشت.....)🥲

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

دختر همسایه شبای تابستون گاهی میومد لب بوم هر دفعه یه لباس زیری پرت میکرد میون خونمون

بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد.                                                                       همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند.                                                     بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد.                                                    کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند.                                                             اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید.                    عجب دنیای عجیبی ست

الان بهت میگن چار دیواری اختیاری ولی نمیدونن چار دیواری تعریفش چیز دیگه ای هست  

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹