2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله میشه ولی قبولی در آزمون وکالت تلاش زیادی میخواد 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
نمرات حقوق روی پذیرش وکالت تأثیر داره یا فقط آزمونش‌ مهمه؟

فکر نمی‌کنم نمرات تاثیر داشته باشه فقط آزمون خیلی مهمه باید سخت بخونی تا قبول بشی

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
فکر نمی‌کنم نمرات تاثیر داشته باشه فقط آزمون خیلی مهمه باید سخت بخونی تا قبول بشی

خیالی بخوام مقایسه کنیم کنکور سخت تره یا آزمون وکالت (میدونم مقایسه‌شون منطقی نیست)

🌟نوری از یَزدان بَر رُخَت تابان🌟
خیالی بخوام مقایسه کنیم کنکور سخت تره یا آزمون وکالت (میدونم مقایسه‌شون منطقی نیست)

ازمون وکالت ۱۰ برابره کنکور سخت تره 

۴ هزار تا ماده و تبصره و رای وحدت رویه باید بلد باشی 

و ناگهان نوبت تو میشود و خداوند همه چیز را برایت انجام میدهد.🌱

درامد‌ و بازار کارش چطوره؟ بنظرت میتونم سال اول که حقوق میخونم برای کنکور هم بخونم؟ حجم درسا سال او ...

من کارشناسی حقوقم از من که میشنوی اصلا سمت رشته حقوق نرو الان افتضاح شده رشته های کامپیوتر و حسابداری و مدیریت  بازار کارش خیلی بهتره 

وکالت امنیت شغلی نداره وکلا جانشون در خطره به خاطر موکلای روانی انتظار دارن وکیل معجزه کنه به وکلا احترام قائل نیستن مردم ایران خیلی صاحب نظر و حق به جانبن وکیلی که چندسال درس خونده حرفشو قبول ندارن باید اونوقت چرندیات و شایعاتی که از اون میشنون قبول دارن توی ایران دید مردم به وکلا خیلی بده میگن پول مفت میگیرن دلالن دزدن کلاهبردارن... وکالت یه شغل ازاده که بیمه هم نداره امنیت هم نداره

و ناگهان نوبت تو میشود و خداوند همه چیز را برایت انجام میدهد.🌱