2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مریم گلی چیه؟ من پریودم چند روزه عقب افتاده به هر دری میزنم نمیشم

دقیقا منم ۱۱ روزه عقب افتاده هرچی دمنوش بگی خوردم باز نمیشم اصلا تو همین نی نی سایت دیدم میگن خوبه از عطاری بگیر

دقیقا منم ۱۱ روزه عقب افتاده هرچی دمنوش بگی خوردم باز نمیشم اصلا تو همین نی نی سایت دیدم میگن خوبه ا ...

تست دادی؟

من که میترسم تست بدم

منم کلی جوشونده خوردم هر چی بگی

اویشن بابونه گل گاوزبون رازیانه زعفرون پونه کوهی دیگه نمیدونم چه غلطی بکنم

آدما همیشه همون کاری رو باهات میکنن ک تو دلت نیومد باهاشون بکنی... " توی استکان هیچکس دریا نریز "🍂

تست دادی؟ من که میترسم تست بدم منم کلی جوشونده خوردم هر چی بگی اویشن بابونه گل گاوزبون رازیانه زع ...

نه حامله نیستم من ۲ماه دکتر سیبل نوشت خوردم یه ماهه قطع کردم نمیدونم از اونه از چیه خیلی‌ام پشیمونم از مصرف قرصا🤦🏻‍♀️

نه حامله نیستم من ۲ماه دکتر سیبل نوشت خوردم یه ماهه قطع کردم نمیدونم از اونه از چیه خیلی‌ام پشیمونم ...

خب چرا نمیری دکتر

من با اینکه مراقب بودم ولی کم کم دارم شک میکنم حامله باشم

چون هیچوقت حتی یه روزم اینور اونور نمیشد فقط ماه قبل سه روز جلو انداختم این ماهم امروز روز چهارمه ک از موعدم گذشته

آدما همیشه همون کاری رو باهات میکنن ک تو دلت نیومد باهاشون بکنی... " توی استکان هیچکس دریا نریز "🍂

خب چرا نمیری دکتر من با اینکه مراقب بودم ولی کم کم دارم شک میکنم حامله باشم چون هیچوقت حتی یه روزم ...

والا میرم هم ازمایش خون هم سونو نرماله فقط خودم حس میکنم از استرس باشه نمیتونم کنترل کنمش🤦🏻‍♀️میتونه از قرص باشه به نظرت؟

بی بی چک زدی؟

والا میرم هم ازمایش خون هم سونو نرماله فقط خودم حس میکنم از استرس باشه نمیتونم کنترل کنمش🤦🏻‍♀️میتو ...

نمیدونم به نظرم برو همون دکتری ک این قرصو برات تجویز کرده بپرس

ن نزدم هنوز☹