2821
2789

همه رو خوندم به غیر از فصل شش 

الان از فصل یک شروع میکنم همه چی رو میخونم تااا آخر 

و بعد حل نمونه سوال 

خودت تا کجا رسیدی ؟

منتظر روزی هستم که در سال 1404 تاپیک بزنم و از ته دل اشک شوق بریزم و بگم بعلههه منم تونستم 🦷💪 خدایا خودت بهم یه اراده فولادین بده ...

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من می‌خوام برم درس شیش 

اوه خیلی مونده که 🤕

آرزوی موفقیت 

منتظر روزی هستم که در سال 1404 تاپیک بزنم و از ته دل اشک شوق بریزم و بگم بعلههه منم تونستم 🦷💪 خدایا خودت بهم یه اراده فولادین بده ...
دختر جون از درس آخر شروع کن تا اول.

اخه صبح دروس اخرو مرور کردم اوایلو مرور نکردم 😅

اوفف من چکار کنم؟؟؟ شروع نکردم هنوز برم الان شروع کنم تا کی تموم میشه ؟ چطوری بخونم؟ ترتیبشم بگو چطو ...

برو توو گوگل بزن ببین بارم کدوم درس بیشترع بعدش اولویت خوندنت قرارش بده، بعد از دروس آخر شروع کن ( ترم دوم )

اوفف من چکار کنم؟؟؟ شروع نکردم هنوز برم الان شروع کنم تا کی تموم میشه ؟ چطوری بخونم؟ ترتیبشم بگو چطو ...

شیوه بلاغی و عادی یاد بگیر 

کلمات پشت کتاب و املا هم یاد بگیر 

و فقط شعر حفظی ترم دوم رو حفظ کن 

از درس هجده شروع کن