2777
2789
عنوان

تزریق چربی

307 بازدید | 17 پست

من ۲۱ اردیبهشت تزریق چربی انجام دادم  امروز که این تایپیک رو میزارم ۳۱ اردیبهشت هستش و قیافه ام وحشتناکه هنوز کبودی ها رو. دارم اما دکترم خیلی راضیه از روز اول هر چی تمایل داشتم گفتن بخور به پهلو میتونی. بخوابی ورزش میتونی انجام بدی و زندگی روتین فقط باید صورت رو ماساژ بدی پیش جراح پلاستیک رفتم و کلنیک انجام دادم حالا این رو مینویسم تا اگر راضی بودم باقی خواستن انجام بدن نترسند اگرم پشیمون شدم و همین طور موندم انجام ندید لطفا تبلیغ نکنید اینجا کلنیک شادی و دکتر مظلومی و اَره و عوره و شمسی کوره  نباشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کجا رو تزریق کردی ؟ درد داشت ؟ بیهوشی بود ؟ 

ببین یه خورده درد دارم صورتم و هنوز کبودی  داره کلنیک انجام دادم بزار ببینم چی میشه میام میگم کجا انجام دادم تبلیغ نکنیم ببینم چی میشه

زیر چشم  گونه  شقیقه و زاویه سازی  بیهوشی کامل بود

خدا کنه زود خوب بشی 

بعد چربی رو از کجا بر میدارن 

اخه من از بوتاکس خوشم نمیاد 

شنیدم ماندگاری چربی تا چند سال هس 

نمیدونم فعلا که فقط. صورتم بزرگتر شده گونه هام ولی زیر چشمم همچنان سیاهه

حالا به مرور هی بهتر میشه عزیزم

دوست من سال ۹۷ انجام داد ناراحت بود از کارش هم استعفا داد بخاطرش ولی الان از همه پوستش شادابتره

ورم که خوابید نتیجه تو بگو 

دلم میخواهد زودتر دستهایت را بگیرم …… ❤️ 
سلام ورم صورتت خوب شد؟

سلام ورم صورتم خوابیده خیلی شبیه قبله همه میگن بهتر شده صورتت ولی یه کم سنت رو بالا تر نشون میده چون فیس بی بی بودم الان دوماه شده عدم قرینگی کاملا برطرف شده و کلا همه چی طبیعی طبیعی و حتی نزدیکانم هم متوجه نمیشن تزریق کردن چون من صورتم زاویه دار بود طبیعی و خوب گونه هم داشتم پوستم هم از قبل خوب بود