2777
2789
عنوان

بیاین نظر بدین

72 بازدید | 16 پست

راستش من ۲ترم با یه پسره توی دانشگاه درس میخوندم ترم اولی که باهم بودیم تو ۳تا کلاسی که بودیم پسره همش ماسک میزد به صورتش کاملا با ماسک بود حتی تو راهروهاام وقتی که من تو دانشگاه بودم ماسک میزد من کلا این ادم با ماسک دیدمش و تا حالا نشده بود جلو من بدون ماسک بشینه

ترم دوممونم که شروع شد با ماسک بود بیشتر اوقات و این اخریا وارد کلاس که میشد بدون ماسک بود بعد که میشست ماسکشو میزد

ولی امروز برای اولین بار وقتی که من سر کلاس بودم کاملا بدون ماسک تا اخر کلاس نشست

به نظر شما چرا دیگه تصمیم گرفت که بدون ماسک باشه امروز؟

چی باعث شد که ماسک نزنه امروز؟

(فقط کسایی که میخوان بیان مزه بریزن نیان اگه یه مورد بی نمکی ببینم به نی نی یار گزارش میدم)

توروخدا اگه کسی میدونه دلیلشو کمکم کنه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اتفاقاً خوشش اومده ، تحویلش بگیر ، که اعتماد به نفسش بره بالا و بیاد خواستگاری کنه ، 

اخه این اخراام بدون ماسک وارد کلاس میشد ولی بعدش که میشست ماسک میزد ولی ایندفعه دیگه ماسک نزد

شایدم دیگه نظر من براش مهم نی یا بدش میاد از من که ماسک نزده امروز

ببخشی شما باهاش دوستی؟ یا صرفا همکلاسی هستید.

اخه من و همکلاسیم هم که من عاشقش بودم و حس میکردم اونم منو دوس داره جلو من همش ماسک میزد حتی یه بار خواست چای بخوره پشت کرد به من چای خورد حس کردم اعتماد به نفسش جلوم پایینه 

اما الان که کلا همه چی برا هردوتامون معلوم شد من حتی نگاشم نمیکنم دیگه ماسک نمیزنه البته خوب کرونا هم تموم شده

مرسی عزیزم بابت کمکت

قربانت 

اگر هم استانی یا همشهری نیستین نمیشه زیاد رو این رابطه حساب کرد _ معمولاً ! 

اگر هم پیشنهاد رابطه صرف دوستی داد و خارج شد از خط قرمزا _ فقط ازش دوری کن و جوابشو نده ، فقط همین ،

ببخشی شما باهاش دوستی؟ یا صرفا همکلاسی هستید. اخه من و همکلاسیم هم که من عاشقش بودم و حس میکردم اون ...

والا ما فقط هم کلاسیم زیادم باهم حرف نزدیم

فقط یه بار که داشتم به یه پسره میگفتم تقلب برسون بهم پسره جلوم نشسته بود که برگشت بهم گفت ببین نراقبا میذارن بهت برسونه یا نه

این ۲ترم من که باهاش کلاس داشتم یا توراهرو میدیدمش ماسک داشت هنیشه این اواخراام بدون ماسک وارد کلاس میشد ولی وقتی میخواست بشینه ماسکشو زد

ولی امروز دیگه کلا بدون ماسک بود ماسک نزد

شایدم پسره دیگه بهم حسی نداره یا ازم بدش میاد که دیگه امروز ماسک نزده جلوم