2777
2789
عنوان

بارداری دوم

142 بازدید | 16 پست

مامانا من الان هفته دهم بارداریم پروژسترون میزنم خیلی سرگیجه و افت فشاردارم خودم ک فک میکنم مال همین سوزنا باشه   

ولی اگ نزنم خیلی کمرم درد میگیره

چیزی نیست جایگزین کنم

از هفته چند داری پروژسترون میزنی؟ چرا میزنی؟

آمده ام ای شاه پناهم بده/ خط امانی ز گناهم بده /ای حرمت ملجا درماندگان/ دور مران از در و راهم بده/ ای که عطا بخش همه عالمی/ جمله ی حاجات مرا هم بده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از هفته ۴روزی یه دونه واقعا سرگیجه هام زیاد میشن گفته برا درد کمر و اینکه زایمان زودرس داشتم بارداری ...

دکترت رو عوض کن بارداری اول چه ربطی داره به دوم! 

آمده ام ای شاه پناهم بده/ خط امانی ز گناهم بده /ای حرمت ملجا درماندگان/ دور مران از در و راهم بده/ ای که عطا بخش همه عالمی/ جمله ی حاجات مرا هم بده
من پیش ماما میرم همه میگن عوض کن زیاد خوب نیست باید برم ی متخصص  عزیزم من استان چهارمحالم شهر ...

ببین پروژسترونا که باید استفاده کنی حتما ولی به نظر من روزی یه دونه آمپول زیاده ، یه دکتر دیگه هم مراجعه کن

دیگ قطع کردم نمیزنم 

ووی یه دفعه قطع نباید بکنی، اگرم بخوان قطع کنن باید دزش یه ذره ذره کم شه و بعد قطع شه وگرنه خدایی نکرده باعث سقط میشه. حتما شیاف پروژسترون ۴۰۰ روزی یکی بذار فعلا بعد برو یه دکتر دیگه

به هم مربوطن عزیزم بدن زن که تغییری نکرده

پیش ماما میرن

مثلا شما این ماه شیرینی زیاد می خوری ازمایش قندت بالاست به سال دیگه شیرینی نمی خوری قندت میاد پایین 

بدن پویا هست مدام تغییر می کنه سلولها می میرن و سلولهای جدید جایگزین میشن 

بچه اول با یه تخمک و اسپرم شکل گرفته تموم شده رفته

الان دومی شاید سالم و با کیفیت باشه و نیاز به پروژسترون نداشته باشه!!!!

ببین پروژسترونا که باید استفاده کنی حتما ولی به نظر من روزی یه دونه آمپول زیاده ، یه دکتر دیگه هم مر ...

اره حالا گفتم دکترم عوض کنم اگ لازم باشه بزنم اگ ن که نزنم

پیش ماما میرن مثلا شما این ماه شیرینی زیاد می خوری ازمایش قندت بالاست به سال دیگه شیرینی نمی خوری ق ...

همه ی  بچه ها برای رشد نیاز به پروژسترون بدن مادر دارند، و بدن ایشون معلومه که به خوبی تولید نمیکنه و بهتره حتما استفاده کنه ولی دزش رو دکتر باید تعیین کنه