2777
2789
عنوان

تف به زندگانی

| مشاهده متن کامل بحث + 580 بازدید | 53 پست
حساس نباش منم مثل بچتون بودم با مسی بازی نمی‌کردم چون اجتماعی نبودم

حرف نزدنش چی اینکه بلد نیست موهاش کدوم چشمش گوشش وقتی میگم کو موهات دست بزن انگار چیزی نفهمیده 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مطمئنی عزیزم؟

اره خیالت راحت باشه اصلا نگران نباش 

من رشته ام تجربی بود تو کتابم خوندم و اتفاقا درمورد این درس تحقیق داشتم 

بچه ای که اوتیسم باشه از همون وقتی که بدنیا میاد این شکلیه و گاهی تو سنوگرافی تشخیص میدن اینو که بچه های اوتیسم حالت چهره و دست و گوششون فرق داره

این بیماری بعدا به وجود نمیاد 

حالا برای اینکه خیالت راحت بشه دکتر ببر

دعام کنید ❤️ یا امام رضا جانم ، به حق « یا جوادالائمه » برسون همه رو به حاجتشون منه حقیر هم بین اونا انشالله 💚☘️ خدارو قسم میدم به آبروی پاک خانم فاطمه الزهرا هرکس برای حاجتم دعا کرد خداوند اول خودشو حاجت روا کنه انشالله ❤️ ‌‌.           ‌‌                                                                                       « السلام علیک یا ضامن آهو السلام علیک یا غریبا الغربا السلام علیک یا معین الضعفاء و الفقراالسلام علیک السلطان اباالحسن علی بن موسی الرضا »                                                                                                                           « اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْن وَ عَلی عَلَیِ بْن الْحُسَین وَ عَلی اَوْلادِ الْحْسَیْن وَ عَلی اَصحابِ الْحُسَین »   
اره خیالت راحت باشه اصلا نگران نباش  من رشته ام تجربی بود تو کتابم خوندم و اتفاقا درمورد این د ...

دکتر بردم هم گفتار درمان هم مغز و اعصاب نوار گرفت و اینکه یه ازمایش خون نوشته نمیدونم اون برا چیه

دکتر بردم هم گفتار درمان هم مغز و اعصاب نوار گرفت و اینکه یه ازمایش خون نوشته نمیدونم اون برا چیه

باشه پس وقتی دکتر بهت گفت چیزی نیست دیگه واقعا نیست خیالت راحت باشه

دعام کنید ❤️ یا امام رضا جانم ، به حق « یا جوادالائمه » برسون همه رو به حاجتشون منه حقیر هم بین اونا انشالله 💚☘️ خدارو قسم میدم به آبروی پاک خانم فاطمه الزهرا هرکس برای حاجتم دعا کرد خداوند اول خودشو حاجت روا کنه انشالله ❤️ ‌‌.           ‌‌                                                                                       « السلام علیک یا ضامن آهو السلام علیک یا غریبا الغربا السلام علیک یا معین الضعفاء و الفقراالسلام علیک السلطان اباالحسن علی بن موسی الرضا »                                                                                                                           « اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْن وَ عَلی عَلَیِ بْن الْحُسَین وَ عَلی اَوْلادِ الْحْسَیْن وَ عَلی اَصحابِ الْحُسَین »   
باشه پس وقتی دکتر بهت گفت چیزی نیست دیگه واقعا نیست خیالت راحت باشه

دکتر نگفت چیزی نیست فقط گفت جواب نوار مغز خوبه زورش میومد حرف بزنه با اینکه اینقد پول میگیرن

دکتر نگفت چیزی نیست فقط گفت جواب نوار مغز خوبه زورش میومد حرف بزنه با اینکه اینقد پول میگیرن

ببر جای دیگه دکتر خیالت راحت بشه

ببر چندتا دکتر ببینن  اوتیسم یهو نیست از اول بچه حرف نمیزنه ارتباط برقرار نمیکنه  اون ...

چی میدونم بخدا داغونم گفتم ببرم گفتار درمان خیالم راحت شه اونجا گفتن شبیه اوتیسم نیست برو مغز و اعصاب نوار بگیرم رفتم مغز و اعصاب نوار گرفت گفت جوابش خوبه گفتم پس چرا اینجوری شده میگه خودتون باید بفهمین من چی کار کنم اخه

جواب درست و حسابی که نمیدن اینروزا دکترا پولی شدن دکتر خوبی نمیشناسم اگه میشناسی بهم معرفی کن تو رو ...

نه عزیزم سراغ ندارم ☹️❤️