بچم همه جوری تا یه ماه پیش خوب بود حرف میزد جمله کم میگفت اما کلمه همه چی هم دستورامو انجام میداد خوش اخلاق و با بچه ها بازی میکرد الان یه ماهه هم حرف نمیزنه باید یچیزی بگم تکرار کنه خودش هیچی نمیگه هم خیلی گریه میکنه همه چیزا رو پرت میکنه مفهوم حرفا نمیفهمه بش یچیزی میگم انجام بده مثلا شونه یا بالشت رو میگم بیار نمیاره انگار بلد نیست در حالی که قبلا میورد بردم گفتار درمان گفت ببر مغز و اعصاب نوار بگیرن که اونم مشکلی نداشت
تاپیک هایی رو نمیبینید که قبل بدنیا اومدن بچه متوجه میشن و گاهی سقط میکنن
امار اوتیسم رو به افزایشه گلم شاخصه اصلی اوتیسم درخودماندگیه مثل سندرم داون کروموزومی نیست که در سونو و تیغه بینی نشون داده بشه عزیز دلم من حدود ۱۲ ساله با اوتیسم و افراد اوتیسم دارم زندگی میکنم دروغی ندارم بگم 🌹
👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
هر روز ۶۲ کودک اوتیسم دارم تو مدرسه پسرم میبینم گلم توکلینیک هم میرم با پسرم از ۳ سالگی تا همین الان یکی از دلایلی که هیچکس درد ما را نمیفهمه همین عدم مشکل در ظاهر شون هست البته خدا را شکر که مشکلی در ظاهر ندارن ولی گلم من مادر یک کودک اوتیسمم دروغی ندارم بگم و دارم با اوتیسم زندگی میکنم
👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
دعام کنید ❤️ یا امام رضا جانم ، به حق « یا جوادالائمه » برسون همه رو به حاجتشون منه حقیر هم بین اونا انشالله 💚☘️ خدارو قسم میدم به آبروی پاک خانم فاطمه الزهرا هرکس برای حاجتم دعا کرد خداوند اول خودشو حاجت روا کنه انشالله ❤️ . « السلام علیک یا ضامن آهو السلام علیک یا غریبا الغربا السلام علیک یا معین الضعفاء و الفقراالسلام علیک السلطان اباالحسن علی بن موسی الرضا » « اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْن وَ عَلی عَلَیِ بْن الْحُسَین وَ عَلی اَوْلادِ الْحْسَیْن وَ عَلی اَصحابِ الْحُسَین »
اوووو چخبره اینهمه پیام 😐 باشه من اشتباه کردم خووبه 😐 من معذرت میخاام 😐 خب منم اطلاعاتی که داش ...
گلم به عنوان کسی که داره با اوتیسم زندگی میکنه گفتم بهتون بگم فکر نمیکنم اطلاع رسانی درست کار بدی باشه بانو گرامی
دعام کنید ❤️ یا امام رضا جانم ، به حق « یا جوادالائمه » برسون همه رو به حاجتشون منه حقیر هم بین اونا انشالله 💚☘️ خدارو قسم میدم به آبروی پاک خانم فاطمه الزهرا هرکس برای حاجتم دعا کرد خداوند اول خودشو حاجت روا کنه انشالله ❤️ . « السلام علیک یا ضامن آهو السلام علیک یا غریبا الغربا السلام علیک یا معین الضعفاء و الفقراالسلام علیک السلطان اباالحسن علی بن موسی الرضا » « اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْن وَ عَلی عَلَیِ بْن الْحُسَین وَ عَلی اَوْلادِ الْحْسَیْن وَ عَلی اَصحابِ الْحُسَین »