2777
2789
عنوان

نقل قول؛)

24 بازدید | 2 پست

"تا تموم نشه تموم نشده"

پس جانزن تا زمانی که مطمئن نیستی تموم نشده

نا امید نشو و پیش بینی منفی رو بزار کنار

فکر کردم شاید نیازه گفتنش:) 

گاهی ضعیف و رنگ پریده، گاهی قوی و پر نور، ماه معنای انسان بودن را می فهمد.♡زندگی واقعا خیلی قشنگه❤️🌸یه نتیجه گیری کردم و اون اینه که از سایت شروع کنم و نظرات بقیه که مشخص نیست خودشون چه سبک زندگی‌ای دارن و اصلا در حدی هستن که بخوان تعیین تکلیف بکنن یا نه رو در نظر نگیرم♡دوست عزیز توهم در نظر نگیر کار خودت رو بکن اگر میدونی درست و اصولیه❤️مشورت بگیر ولی مهم تصمیم خودته نه حرف کسایی که نمیدونی اصلا زندگی خوبی دارن یا نه!

بیشتر ببینید

یه لحظه حس کردم خیابانی داره نصیحت میکنه 

ولی باز مرسی

زندون خود مغزته کار بر نمیاد از مغز لِه...     #من از دیوانه ها دیدم هزاران عاقل مرده،من از عاقل ولی دیدم سری کامل عقده،من از کرم به پروانه شدن زور شدم،همه از مال من خوردن من از مال خودم دور شدم،من چه ساده بودم اما پر منظور شدم......  
بیشتر ببینید
یه لحظه حس کردم خیابانی داره نصیحت میکنه  ولی باز مرسی

خودمم اولین بار این جمله رو دیدم همین حس بهم دست داد😂

گاهی ضعیف و رنگ پریده، گاهی قوی و پر نور، ماه معنای انسان بودن را می فهمد.♡زندگی واقعا خیلی قشنگه❤️🌸یه نتیجه گیری کردم و اون اینه که از سایت شروع کنم و نظرات بقیه که مشخص نیست خودشون چه سبک زندگی‌ای دارن و اصلا در حدی هستن که بخوان تعیین تکلیف بکنن یا نه رو در نظر نگیرم♡دوست عزیز توهم در نظر نگیر کار خودت رو بکن اگر میدونی درست و اصولیه❤️مشورت بگیر ولی مهم تصمیم خودته نه حرف کسایی که نمیدونی اصلا زندگی خوبی دارن یا نه!

بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.