2777
2789
عنوان

💔مشکل درمان نشدنیه من💔

117 بازدید | 13 پست

سلام بچه ها من مامان و بابام ازدواح فامیلی کردن ،دوتا بچه ایم ،اون یکی سالمه اما من😭ی طرف گوشم نمیشنوه ..

بطوری ک داخل کلاس اگه معلم ماسک بزنه من اصلا متوجه نمیشم و خیلی اوقات شده معلم از من سوال کرده باشه و من فقط مات و مبهوت زل زدم بهش و در نتیجه مسخره شدنم توسط بچه ها ..

همش میگم ایکاش ایکاش همون دوران مادرم منو سقط میکرد 

خیلی سخته خیلی 

اینک ارزو داشته باشی یباز از راه دور بشنوی💔

چ درد بدیه ک یکی از راه دور صدات کنه و تو هیچ متوجه نشی چی میگ..چقد من از رفتن ب جمع بابت این موضوع فراری ام🥺

من ارزومه ازدواج کنم بدم تو خونه خودم اااخ با عشق ز ندگی کنم لباس عروس بپوشم اما مجبورم هیچ وقت ازدواج نکنم ،چون نمیشه..💔نمیشه چون داخل اتاق باشم خانوادش منو صدا کنن و من نشنوم و یا اینک خیلی چیزای دیگ😭😭😭😭ایکاش هیچ وقت ب دنیا نیومدم 

و ب هیچ وجه با سمعک رفیق نیسم اصلااا لطفا اسمش نیارین🥺

ی سوال بی جواب از خودم پرسیدم ؛آخرین بار کی از ته دل خندیدی ؟! ..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قشنگم العان افراد ناشنوا و نابینا با اعتماد بنفس بالا دارن توی جامعه میگردن و ازدواج میکنن اینقد خودتو عذاب نده مطمئن باش خدا بهترین رو جلوی پات میزاره کافیه اعتماد بنفست بالا بره و این مشکلت رو بپذیری و باهاش کنار بیایی 

کاش میشد خودم بدون سمعک بشنوم اینک داخل اتاق باشم کسی صدام کنه اصلا متوجه نمیشم 

یا گوشی راه دوری باشه اصلا صدای رنگش نمیفهمم🥺💔خیلیا میگن چرابیصدا میزاری خب با صدا گزاشتن هم فایده ای نداره💔هیچکس منو نمیفهمه

بچه ها ببخشید من بلد نیسم ریپ بزنم اما همرو میخونم ♥️

اخهههه من بخاطر این ازدواح فامیلی مادر و پدرم باید حسرت لباس عروس پوشیدن ب دلم بمونه ؟حسرت زندگی کنار اونی ک عاشقشم 🥺

عزیزدلم اخه چرا انقد ناامیدی 

فکر کن به اونایی ک نابینان . فلجن . هر دو گوش ناشنوان . مشکل صحبت دارن و ........ هزاران مشکل دیگه

ولی هیچکدوم از اینارو مشکل نمیدونن

با این عوامل رفیق میشن و ازشون ی سکو میسازن و ب اوووج موفقیت و حال خوب میرسن

ازدواج موفق و با عشق میکنن و یه عمر زندگی عالی دارن

شما باید این ادمارو ببینی و خداروشکر کنی 

حرف مردمم باد حواست و فرشتم باشی از صدا بال زدنت ایراد میگیرن

این روزا عملای مخصوصی هست ک دگ نیازی ب سمعک نیست و مشکل حل میشه

گلم بابت ازدواجم از نظر من به شخصمورد نظرتون بگید کافیه

اونم اگ ادم فهمیده و عاقلی باشه و اینو متوجه باشه معیار اصلی ازدواج اخلاق و ایمان و ... صددر صد هیچ مشکلی نخواهد داشت

فعلا هم ب ازدواج فکر نکن و درستو بخون تا ان شاالله ب جاهای عالی برسی اونوقت خدا خودش با مصلحت و مهربونیش یکی قشنگشو سر راهت قرار میده

تا خدا هست حق نداری ناامید بشیااا .

دنیایی که علی(ع) از بی کسی با چاه درد دل میکرد ، ارزش غصه خوردن نداره رفیق🙃    خیلی زیبا گفت : زمان آشنایی ما برمیگرده به بچگی ام ! وقتی زمین خوردم و مادرم گفت: بگو یاعلی:)