2821
2789
عنوان

ازدواج کرد😕

562 بازدید | 30 پست

ی جوریم،بهم برخورده،عصبیم،ناراحتم،یا خوشحال ،نمیدونم واقعا😑

ی چن ماه با هم بودیم خاستگارم یود،بدبختی همکارمه،ولی عوضی سر ی دختره باهام تموم کرد،هرچند بعدش مث سگ پشیمون شد و هی پیام و عذرخواهی و ولی من محلش ندادم،

ادم شاخیم نیستا بگم از دستش دادم،اتفاقا اون منو از دست داده

ولی خب ب خودمم حق میدم یکم شوک شم

کاش وقتی ازدواج میکرد من عاشق میبودم یکی تو زندگیم میبود،ولی حیف مث همیشه ...

هوووووف اینارو نمینوشتم شیرینی ک اورده بودو بالا میاوردم😁

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

تو ازدواج خیلی ب قسمت معتقدم،ادم اول وابسته میشه و...عیبارو‌نمیبینه،ولی الان میدونم هم سطح من نبود،با اینکه شنیدم از بقیه ک خیلی دوستم داشته،و خودشم بارها گف ولی ب چ دردی میخوره سر ی دختر غریبه منو پس زد

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم

ان شاالله خوشبخت میشی

برا زن اینم دعا کن شوهره بهش خیانت نکنه و توبه کرده باشه.

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
چقد شبیه همیم

تو ام بگو سبک میشی

دیروز فهمیدم با دوستم ریخته روهم ....

وااای لعنت ب دوتاشون عوضیاااااا

تو ازدواج خیلی ب قسمت معتقدم،ادم اول وابسته میشه و...عیبارو‌نمیبینه،ولی الان میدونم هم سطح من نبود،ب ...

اگ دوست داشت الان شما همسرش بودی ن یکی دیگ،با واقعیتا کنار بیا همیشه زندگی اونجور ک ما میخوایم پیش نمیره

تو ازدواج خیلی ب قسمت معتقدم،ادم اول وابسته میشه و...عیبارو‌نمیبینه،ولی الان میدونم هم سطح من نبود،ب ...

دیگه بمنم ثابت شد که دست خدا تو کار بود خیلی همو دوس داشتیم

شاید اون بیشتر 

ولی بد شد اخرش

خیلی شکستم امیدوارم قوی باشی

خیلی رابطت با خدا قوی کن بیشتر از قبل تا دوباره بلند شی

همونطور که اون اومد تو زندگیت بازم میان

فقط من خیلی شکستم چون نزدیک ۴۰ سالمون بود دوتا ادم عاقل پخته بودیم شوک شدم 

سلامتي،ارامش، شادي، عشق و احترام؛ثروت
عزیزم ان شاالله خوشبخت میشی برا زن اینم دعا کن شوهره بهش خیانت نکنه و توبه کرده باشه.

الهی همه جوونا خوشبخت شن،ادما با هزار امید زندگی تشکیل میدن

حست طبیعیه ولی براش ارزوی خوشبختی کن

کینه ای ازش ندارم خوشحالم تموم شد،مخصوصا ک بعدها اخلاقاشو میدیم چ گنده

الهی همه جوونا خوشبخت شن،ادما با هزار امید زندگی تشکیل میدن

الهی امین

اره دقیقا 

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
اگ دوست داشت الان شما همسرش بودی ن یکی دیگ،با واقعیتا کنار بیا همیشه زندگی اونجور ک ما میخوایم پیش ن ...

خدارو شکر ک نشد ،پشیمون میشدم 

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز