2821
2789
عنوان

این یعنی چی

| مشاهده متن کامل بحث + 169 بازدید | 34 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من فاطمه مامانم رباب سنم ۱۷ هستم مرداد ماه ۱۸ میشم 

یه نذری کردی که یادت رفته نذرتواداکنی که توی سختی وگرفتاری میفتی نذرتوبده یه مردهم خیلی بهت حسارت میکنه که برات همش,مشکل ایجادمیکنه ومانع پیشرفتت میشه یه طلسمی هم درحقت سوزونده حسوددوربرت زیاده که مانع کاروبارت میشن حتی درامرازدواجت 

یه نذری کردی که یادت رفته نذرتواداکنی که توی سختی وگرفتاری میفتی نذرتوبده یه مردهم خیلی بهت حسارت می ...

یه مرد یعنی برام طلسم کرده چه طلسمی

نذرهامو میدم حتما

میشه فهمید چ طور مردی هست

نه عزیزم بگو ممنونم 

توی روابطتت عاقل ودانا وزیرک باش وحواستوجمع کن که بقیه فکرسوء استفاده نباشن ادمی هستی که خیلی,ناشکری میکنی یادگیری وفن بازاریابی قدرتهای زیادیدبهت میده که حتما یادبگیر یه طفلی متولدمیشه که به هنگام دیدنش خداروهزارمرتبه شکربگو 😊تمام جزئیات دیگه رو نمیتونم بگم شرمنده

توی روابطتت عاقل ودانا وزیرک باش وحواستوجمع کن که بقیه فکرسوء استفاده نباشن ادمی هستی که خیلی,ناشکری ...

یعنی من باردار میشم

بعد یعنی سرکار برم

میشه لطفا بگی توروخدا

یعنی من باردار میشم بعد یعنی سرکار برم میشه لطفا بگی توروخدا

اگه خواستی سرکاربری این شغلوانتخواب کن حالایه بچه به دنیامیاد یاازخودت یا هم نزدیکانت وقتی که دیدیش خداروهزارمرتبه شکر بگو

همچین نشونهایی که دادم سمتت هست ادم یانه 

اره هست ولی میخام ببینم کیه ک باهاش ارتباطی دیگ نداشته باشم

میشه لطفا هرچی که می بینی رو بگی توروخدا بگو لطفا 

نه شما منو میشناسی و نه من شمارو من همیشه دعات خواهم کرد لطفا چیز دیگ ای هم دیدی بگو توروخدا تا حداقل این بدشناسیمو کمی بهترش کنم

اره هست ولی میخام ببینم کیه ک باهاش ارتباطی دیگ نداشته باشم میشه لطفا هرچی که می بینی رو بگی توروخد ...

فقط برواین دعاکه برات انجام داده روباطلش کن عنصرت اتشه براهمین سوزونده

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 14 ساعت پیش
2791
2779
2792