2777
2789
عنوان

درونگرا بودن عیبه؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 855 بازدید | 89 پست
نه تفاوت در شخصیتها چرا باید عیب باشه دیگران باید این تفاوت هارو درک کنن

فکر میکنن خجالتی ام

خیلی دوست دارم تجربه خودتونیا اطرافیانتون از مهاجرت با من به اشتراک بزارین و کامنت کنین🧡💛💚💙💜

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درونگراها بهترین دوست ممکنو برای خودشون پیدا میکنن با همون رابطشون عمیق میشه و براشون کافیه

منم دوستام کم و محدودن و رابطه ها عمیق

خیلی دوست دارم تجربه خودتونیا اطرافیانتون از مهاجرت با من به اشتراک بزارین و کامنت کنین🧡💛💚💙💜
درونگرا بودن ربطی به انزوا نداره. اینایی که شما نوشتی فرق داره با درونگرایی

این نشانه هاشه دربارش تحقیق کردم

اره  کارامو هم به همه نمیگم ، مثلا خونه بخرم به کسی نمیگم ، مسیر رو تنهایی میرم ،خرید تنهایی میرم ارایشگاه  دوست ندارم کسی به مرو بالم بپیچه ، تنها میرم ، تنهایی رو دوست ندارما دوست های زیادی دارم ولی ننیذارم صمیمی بشن

فکر میکنن خجالتی ام

خب خجالتی بودن با درونگرا بودن فرق داره شخص خجالتی از خجالتی بودن خودش ناراحته و دلش نمیخواد اونطور باشه

اما درونگرا خصلت خودش براش طبیعیه و اون آرام بودن خودشو دوست داره

درونگرا باشی اگه یه استعداد داشته باشی کمتر به چشم میاد سعی کن زیاد دور خودت پیله نکشی.انسان ذاتا اجتماعیه و حالش با ارتباط بهتر میشه.درونگرا باشی بعد یه مدت کلا چهرت و رفتارت نشان از منزوی بودن داره.برای خودت یه وقتایی خلوت کن ولی در کنارش فعالیت هم داشته باش.

نه هیچ عیبی ندارد . ولی بعضی ها از این تیپ شخصیتی خوششون نمیاد که اهمیتی ندارده. درون‌گراها بعضی کارا رو مثل کارایی که نیاز به. دقت داره رو بهتر انجام می دن

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر -آرام تر از آهو بی باک تر از شیرم - هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر - رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر - (مولانا)