مریداعشقم مدیر استارتر عضویت: 1401/11/13 تعداد پست: 5060 عنوان وااااییییی 215 بازدید | 28 پست سابیدینمون با این امتحان دینی تون 1402/02/31 | 06:34 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
حسینی_ام عضویت: 1401/12/28 تعداد پست: 1036 واد فاز شما جاشون نیستید استرس ندارین دغدغتون امتحان نیس پس درکی از اون امتحان و استرس داوطلب ندارید پناهِ تو زیباست؛ چه نزدیک باشی چه دور :) حسینجانم️، «تا خدا هست پریشان نشود خاطر من! 🕊️🌿»
emellli عضویت: 1401/08/22 تعداد پست: 8257 خب استرس داریم😂دست خودمون که نیستدور هم داریم همدردی میکنیم😁 Keep swimming🪸🐛کاربری دست چند نفره!من و چند من دیگه بسته به شرایط و احساساتم😁
مریداعشقم مدیر استارتر عضویت: 1401/11/13 تعداد پست: 5060 چرا در طول سال تحصیلی درس نمیخونید همه رو میذارید شب امتحان تازه اونم همش تو سایتین یا جاهای دیگه به جای خوندن
تعلیق_نکن_نینی_یار عضویت: 1401/11/22 تعداد پست: 26290 حالا تا 25 ام امتحان دارن... تاپیک درسای دیگهرو هم میزنن تنوع میشه😂😂
0بغض_ماه0 عضویت: 1402/01/19 تعداد پست: 3398 شما برو از این سایت 1 ماه دیگه بیا اگه حوصله و اعصاب خوری نداری جو سایت فقط شده شوهر و ازدواج و مادر شوهر و جاری و خیانت یکم جو سایت عوض بشه چی میشه حالا آدما قاضی های خوبی برای اشتباهات بقیه ان و وکیل های خوبی برای اشتباهات خودشون 😉👌🏻
مریداعشقم مدیر استارتر عضویت: 1401/11/13 تعداد پست: 5060 واد فاز شما جاشون نیستید استرس ندارین دغدغتون امتحان نیس پس درکی از اون امتحان و استرس داوطلب ندارید خوب اینطوری هم استرسشون کم میشه یعنی؟ برن بخونن نکته برداری کنن زمانشون از دست نره
حسینی_ام عضویت: 1401/12/28 تعداد پست: 1036 خب استرس داریم😂دست خودمون که نیست دور هم داریم همدردی میکنیم😁 برات صلوات فرسادم میش شما هم برای آبجی زهرا من دعا کنین با موفقیت بگذرونه ❤🙏 پناهِ تو زیباست؛ چه نزدیک باشی چه دور :) حسینجانم️، «تا خدا هست پریشان نشود خاطر من! 🕊️🌿»
0بغض_ماه0 عضویت: 1402/01/19 تعداد پست: 3398 چرا در طول سال تحصیلی درس نمیخونید همه رو میذارید شب امتحان تازه اونم همش تو سایتین یا جاهای دیگه به ... خانم گل شما که خیلی با هدف و برنامه بودین و سر وقت درس خوندین الان کجای کارین؟ مدارک و لیسانستون تا چه حده؟ آدما قاضی های خوبی برای اشتباهات بقیه ان و وکیل های خوبی برای اشتباهات خودشون 😉👌🏻
gomnam_479 عضویت: 1401/03/13 تعداد پست: 8246 دینی ندارم ولی خب باید بگم شما استرسی که بهشون وارد میشه رو درک نمیکنید چون توی موقعیتشون قرار ندارین و همچنین میتونید وارد تایپیک هایی که با این موضوع مرتبط هست نشید🙂🤍
حسینی_ام عضویت: 1401/12/28 تعداد پست: 1036 خوب اینطوری هم استرسشون کم میشه یعنی؟ برن بخونن نکته برداری کنن زمانشون از دست نره اره حتما کم میش من خودم آبجیم امتحان داره استرس دارم اون دیگ پیش کش پناهِ تو زیباست؛ چه نزدیک باشی چه دور :) حسینجانم️، «تا خدا هست پریشان نشود خاطر من! 🕊️🌿»
مریداعشقم مدیر استارتر عضویت: 1401/11/13 تعداد پست: 5060 شما برو از این سایت 1 ماه دیگه بیا اگه حوصله و اعصاب خوری نداری جو سایت فقط شده شوهر و ازدواج ... بجای این کارا درس بخونن حتی تو همین سایت با هم تبادل کنن سوال و نمونه سوال خوب چه اشکالی داره ولی اینطوری بدتر به بقیه استرس امتحان میدن
مریداعشقم مدیر استارتر عضویت: 1401/11/13 تعداد پست: 5060 دینی ندارم ولی خب باید بگم که شما استرسی که بهشون وارد میشه رو درک نمیکنید چون توی موقعیتشون قرار ند ... ماهم یه زمانی امتحان دادیم پس نگو درک نمیکنی
0بغض_ماه0 عضویت: 1402/01/19 تعداد پست: 3398 خوب اینطوری هم استرسشون کم میشه یعنی؟ برن بخونن نکته برداری کنن زمانشون از دست نره از کجا میدونی نخوندن؟ قرار نیس 24 ساعته سرشون تو کتاب باشه لابد تایم استراحتشون اومدن اینجا درد و دل شما تاپیک امتحان نهایی دیدی رد شو برو چون فکر نمیکنم همچین تاپیکایی بدردت بخوره آدما قاضی های خوبی برای اشتباهات بقیه ان و وکیل های خوبی برای اشتباهات خودشون 😉👌🏻