سلام رابطه بدون دخول با پیشاب داشتم اما فکر میکنم با انگشت اون پیشاب داخلم رفته باشه ،سه روز بعد پریود شدم اما پریودیم چهار پنج روزه بود،پیشاب اسپرم داره؟؟من خیلی میترسمممم الان شکم درد دارم زیر دلم دست میزنم درد میگیره استرس هفته دیگه تایم پریودی بعدیمه ،یعنی چیزی نیست؟؟
پیشاب با دخول کاملم احتمال بارداریش کمه اینکه دیگه دخولم نبوده. پریودم که شدی. نگرانی نداره
میگی تحریم اثر نداره؟ چون عزیزت بیماری خاص نداره. میگی قانون دیه به نفع زنه؟ چون مجبور نشدی واسه قصاص قاتل دخترت پول جور کنی و دودستی تقدیم حضرت قاتل کنی. میگی قوانین به نفع زنه؟ چون اسیر دادگاه و طلاق نشدی. میگی قانون ارث حقه؟ چون زن سرپرست خانوار نشدی. میگی قانون منع سقط جنین به نفع زناست؟ چون جنین بیماری نداشتی که مشمول سقط قانونی نشه. کلا شکمت پره و سواری، خبر از گرسنه و پیاده نداری. مثل یه مرغ خونگی عادت داری به خوردن و تخم گذاشتن. تو از پرواز و آسمون چه می فهمی؟؟
همه همینو میگن بهم اما دلم ک درد میگیره فکرم میره سمتش دوباره استرس مگیرم
از بس بهش فکر کردی و اضطراب داری دل درد می گیری.
میگی تحریم اثر نداره؟ چون عزیزت بیماری خاص نداره. میگی قانون دیه به نفع زنه؟ چون مجبور نشدی واسه قصاص قاتل دخترت پول جور کنی و دودستی تقدیم حضرت قاتل کنی. میگی قوانین به نفع زنه؟ چون اسیر دادگاه و طلاق نشدی. میگی قانون ارث حقه؟ چون زن سرپرست خانوار نشدی. میگی قانون منع سقط جنین به نفع زناست؟ چون جنین بیماری نداشتی که مشمول سقط قانونی نشه. کلا شکمت پره و سواری، خبر از گرسنه و پیاده نداری. مثل یه مرغ خونگی عادت داری به خوردن و تخم گذاشتن. تو از پرواز و آسمون چه می فهمی؟؟