2777
2789
عنوان

جاری

211 بازدید | 19 پست

سلام من سه تا جاری دارم که ماشالله یکی از یکی بدتر همشون سعی دارن خودشونو جلو خانواده شوهرم خوب جلوه بدن من از شخصیت دورو بودنشون اصلا خوشم نمیاد و توو اینستا هم فالو ندارمشون چون خوشم نمیاد یکیشون لیسانس اموزش ابتدایی داره و شوهرش برای روز معلم براش جشن گرفته حالا خوبه تدریس نمیکنه وگرنه پدر همرو در میاره در ضمن خودم دانشجو دبیری ام امروز که گوشی همسرمو چک میکردم دیدم زیر پستش کامنت گذاشته که ای جانم مبارک باشه من خیلی ناراحت شدم و به شوهرمم نگفتم که دیدم نه اینکه حسود باشم اما شما نمیدونید چه آب زیر کاه هایی هستش جاریم چیکار کنم بگم به همسرم که دیدم و باهاش یکم بحث کنم یا اصلا مهم نیست بنظرتون

راستش خودت از همشون بدتری...

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گفتم شما نمیشناسید چه شخصیتی دارن حتی تو جمع سلام هم نمیدن

نه ولی متوجه شدم برخورد شما هم بالغانه نیست که به این فک میکنید سر این قضیه بخاید با همسرتون بحث کنید

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸

آدمهاباهم متفاوتند 

دو رو بودن خوب نیست ولی همیشه هم آدم نباید با بقیه مخالفت کنه و بعضی وقتها باید احترام رو نگه داره مثلا جلوی خانواده شوهر

این طبیعیه

یکم متنتون بوی حسادت میداد که طبیعیه

هرکسی جای شما بود شاید همچین حسی داشت

ولی اینکه شوهرت توی اینستا اونا رو فالو داره و شما نداری یکم ناخوشاینده

من بودم بعدها به روش میاوردم ولی به روش درست

زندگی رو آسون بگیری آسون می‌گذره
آدمهاباهم متفاوتند  دو رو بودن خوب نیست ولی همیشه هم آدم نباید با بقیه مخالفت کنه و بعضی وقتها ...

برای همه گفتم برای شما هم میگم عزیزم من حسود نیستم سر یک مسئله ای با هم قهریم و بخاطر همون برام سنگینه

برای همه گفتم برای شما هم میگم عزیزم من حسود نیستم سر یک مسئله ای با هم قهریم و بخاطر همون برام سنگی ...

اگر از جوابم ناراحت شدی بگو تا دیگه جواب ندم

اگر این قضیه برعکس بود و برادرشوهرت بهت تبریک میگفت ذوق زده نمیشدی؟

زندگی رو آسون بگیری آسون می‌گذره
نه من حسود نیستم اما چون با جاریم قهرم برام یکم سنگینه

همسرت هم با جاریت حرف نمیزنه؟

معمولا مردا خودشون و قاطی بازی زناشون نمیکنن

یعنی تو اگر در حد چی باهاش بد باشی هم اون بخاطر اینکه روابط برادرانه اش بهم نخوره ،روابط و حفظ میکنه.

بنظرم ناراحت نشو اصلا و سعی کن برات مهم نباشه

این بخشی از تجربه ده سال زندگی مشترک منه