2777
2789

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پناهندگی هیچ جاخوب نیست عزیزم ، گول صحبت یه عده که ممکنه با پناهندگی رفتن و میگن همه چیز اوکی و خوبه رو نخورین🌹

اگر براتون مقدوره واسه خوشبختی و عاقبت بخیری دنیا واخرت  همه مردم و جوونا از جمله خودم دعاکنین❤🧡

والا فامیل ما پولدار بود 

اول پسز بزرگ رفت چند سال کمپ بعذ دختر کوچیکه

دو تا بچه های دیگش پناهنده نشدن می رفتن می اومدن 

مرد و زنه هم زندگی زو فروختن رفتن پیش بچه ها

سال ۹۰ اینا بود

پارسال پدر و مادر و دختره ک پناهنده شده بود برگشتن 

کسی اونجا براش خوبه که تو سختی اینور بوده وگرنه اونجا حدالقل پنج سال سخته و بی پولی داره

اگه اوضاع اینجا خوب نیست و به سختی می گذرونید برید وگرنه مشورت کنید هر چند ک اونایی ک رفتن واقعیت و نمی گن چون دوس ندارن بقیه بفهمن چی از سر گذروندن

یکی ازدوستای خواهرم بادوتا بچه با پاسپورت و پول رفته بود سوئد پناهنده بشه بعد ۸ماه برگشت میگفت  با شرایطش کمپ نتونستم کنار بیام خیلی سخته..ما نرفتیم ولی کمپ پناهندگان میگن‌خیلی سختی داره

از زمزمه دلتنگیم ازهمهمه بیزاریم..      نه طاقت خاموشی نه تاب سخن داریم..

فامیلامون اونجان نه شیش هفت سال طول میکشه تا بگیری تازه یه سری شرایطم دارن که باید قبول کنی ، تقریبا یک سال پیشم فامیلمون میگفت بنر زدن تو خیابوناشون برای مهاجرا که به خاطر مسائل دولتی امکان داره دولت بخواد برگردن به کشورشون خودشونو اماده کنن برای برگشت ، یکی از فامیلامون بچشم اونجا دنیا اورده بود اما تو کمپ بود سه چهار  ماه حتی تلوزیون نداشت تو اتاقشون که بتونه تلویزیون ببینه 

زندگی مانند دوربین است ،روی چیزهای مهم تمرکز کنیدلحظات خوب را ثبت کنید ،زشتی ها را از آن کات کنیدو در نهایت اگر چیزی که می خواستید از آب درنیامد …کافیست عکس دیگری بگیرید!
بیشتر ببینید
بله پروسه پناهندگی پیچیده و سخته شاید اصلا کیست قبول نکنن ریجکت کنن...شاید بمونی و دیپورت بشی آلمان ...

یکی از اقوام ما پناهنده شد آمریکا.تقریبا ۱۱ ۱۲ سال پیش.حالا میگه میخوام پسرم رو ببرم.البته من از اوضاعش و راست و دروغش خبر ندارم‌.فکر کنم تازه کار اقامت خودش جور شده.کسیکه پناهنده هست،میتونه اقدام کنه برای گرفتن ویزای فرزند؟