2777
2789
عنوان

باورم نمیشه!!!!!!

148 بازدید | 12 پست

هیچی برام مهم نیست همش میگم خیلی عمر کنیم هفتاد هشتاد سال میگم براچی بخاطر فلان موضوع ناراحت باشم پس چرا برا زندگی دنیایی که جاودانه ام کاری نمیکنم دلم میخواد نماز بخونم این نماز خوندن لذت رو به سلول به سلول بدنم تزریق میکنه وقتی کلافم فقط یه روضه امام حسین دانلود میکنم گوش میدم اروم میگیرم فکر میکنم ادم ها برا چی میدو ان اخرش چی انقد به اسمون فکر میکنم تا برسم به اسمون هفتم اخه میگن بهشت و جهنم اونجاست خیلی ها با جت رفتن راه طولانی رفتن خسته شدن برگشتن میگم خدایا تو چقدر بزرگی که هفت تا اسمون داری ولی ما یدونشم نتونستیم فتح کنیم و ما چقدر کوچیکیم حتی به دستم نگاه میکنم میگم یعنی چندتا سلول وجود ادم رو تشکیل داده اصلا ادم تونسته اون عددو کشف کنه ووو... کلی ازین سوال ها فکرا تو سرمه من قبلا اینجوری نبودم امروز به استادم اینارو گفتم گفت چیز بزرگی رو فهمیدی ولی حواست باشه دنیا بحر العمیق حرفش زیادی تو فکر بردم راست میگه دنیا واقعا مکار و جذابه یهو به خودت میای میبینی غرق همه جور خوشی هاش شدی و اصلا یادت میره اینجا مسافری بلخره یروزی باید توشه تو جمع کنی بری پیش خود خود خالقت 

.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگه تاپیکی مورد تاییدتون نبود دلیل نمیشه هر جمله کلیشه ای و مسخره ای رو پست کنید میتونید برید سراغ ت ...

وقتی تاپیک میذارید یعنی یه امادگی نسبی ای پیدا کردید نسبت به شنیدن به قول شما کلیشه ها

منم  اینطوری شدم  گاهی میگم  شاید افسرده شدم  که دیگه از هیچی لذت نمیبرم  و  همش میگم  تهش مرگه  میگذره   بیشتر  به  اون دنیا  فکر میکنم  

🌷برای سلامتی آقا امام زمان صاحب الزمان صلوات🌷

منم مثل تو فک میکنم دنیا دیگه واسم رنگ و بو نداره ولی مجبوریم تو این قفس تن فعلا بمونیم

واقعا زندانه نه اینکه دنیا قشنگ نیستا نه قشنگ هست ولی قشنگی های عقبا هزار برابره  و ماندگار

.

اگه تاپیکی مورد تاییدتون نبود دلیل نمیشه هر جمله کلیشه ای و مسخره ای رو پست کنید میتونید برید سراغ ت ...

احتمالا خودشون از موتوری جنس گرفتن و تجربه دارن که می گن به دل نگیر اینا خودشون هذیان تشریف دارن

از تاپیک تون خوشم اومد 

انا الی ربنا راغبون. ما دل به سوی پروردگارمان نهادیم 
واقعا زندانه نه اینکه دنیا قشنگ نیستا نه قشنگ هست ولی قشنگی های عقبا هزار برابره  و ماندگار

اونجا رو ک نمیدونم     اعمالم زیاد قشنگ نبوده ک اون دنیام قشنگ شه ولی ب بخشش خدا امیدوارم مهربون میمونم تا فقط از خدا مهربونی ببینم 😢