تاپیک ازدواج دختر ۱۷ساله(به اصرار خانوادش) و باردار شدنشو خوندممم بخاطر ی سری کامنتا عصابم بهم ریخت..اکثرا گفته بودن دخترای الانو باید ۱۰سالگی رد کنی بره😐! دقیقا با همین ادبیات...دخترای الان بیشتر از سنشون میفمن باید زود بفرستیشون خونه شوهر😐...
یا یکی از کاربرا که رو حرفش اصرار داشت هی پست گذاشته خوشبحال دختره خدا بش نعمت داده😂گناه که نکردهه.. به اوناییم که میگفتن خانوادش بدبختش کردن میگفت از کجا میدونی بدبخت میشه ازدواج خیلیم خوبه😂
درکل چون اونجا قفل بود نشد جوابشو بدم تاپیک زدم
اولا تویی که گفتی دختره خودش دوس داشته ازدواج کنه و دخترای الان خودشون میخوان و خانوادشون از پسشون برنمیان..مگههه ندیدی خود استاترش گفت با اصرار مامان باباش ازدواج کرده پس انقد زود قضاوت نکنیم=/
و اکثرا پست گذاشته بودن الان دخترای ۱۲ساله رل دارن دختره که ازدواج کرده گناه نکرده و دخترو باید زود شوهر بدی ی وقتت رل نزنه گناهکار شه😂یا گفته بودن دخترای الان زود همه چیو میفمن باید زودتر شوهرشون بدی گناهکار نشن😂😂
من نمیفمم یعنی رل و با شوهر مقایسه میکنین؟رل میتونه کات کنه جبران شه ولی شوهر تو این سن که انقد طرفدارشین چی؟واسه اینکه رل نزنه گناه کار نشه(😂) باید خودشو ی بچه بی گناهو بدبخت کنه؟منطقتون درهمین حده؟/=باید ایندشو نابود کنه؟
ی وقت ی بچه تو ۸سالگی ی چیزایی از دوستاش فمید همون موقع باید ازدواج کنه دیگه؟😂
دختر ۱۷ساله الان وقت عشق و حالشه و نوجوونی کردن نه بچه داری و کار خونه😐🗿💔وقته اینه که ایندشو بسازه استقلال مالی داشته باشه دراینده.. نه بشینه با شوهر سروکله بزنههه..
البته بماند که اینجا تو تاپیکا ی عده هستن تو ۱۰سالگی ازدواج کردن و الانم دکترا دارن خیلیم خوشبختن😂/=
حرفم اینجاس که چرا واسه همجنس خودتون ارزش قائل نمیشین..طرف اومده پست گذاشته دخترو باید کم سن رد کنی بره تو پستوی خونه شوهر😐💔نمیفمم واقعا..فقط میتونم بگممم همجنسشونو میکوبن فقط..بعد پسره بره ۲۰ ۳۰سال هرکاری دلش خاستتت بکنه عشقو حالشو بکنه بعدم امثالی مث اینا ی دختره ۱۴ ۱۵ساله بش بدن که دختره گناه کار نشه😂پسره هم محدودش کنهه...تفکرشون درهمین حده.. یا اینکه ی عده بگن سن دختره خوبهه و کم سن نیس که من مامان شدم ۱۰سالم بود شوهرم ۱۵😂
درکل حرفم اینه تفکراتتونو عوض کنیید حالا دیگه😂
ولی خب ایشالا که اون دختره خوشبخت شه کاریه که شده")..
طولانی شد ولی فقط خاستم حرصمو خالی کنم پستای اون تاپیکو دیدم عصابم بهم ریخت کلااا..
اگه نتونستم قفلش کنم پست نذارینن بحث نشه