2777
2789

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

سلام

ن 

ت خوبی 

و ناگهان نوبت تو می شود و خداوند با دستانی پر از نور تمام نبودن ها را جبران می کند.بمان در ایمان ،حتی وقتی چیزی نمی بینی 📌دانه ای بیچاره بودم زیر خاک ، دانه را دوردانه کردی عاقبت. 📌من که شاعر نیستم اما دم سلطان طوس لال مادرزاد را غزل سرا میکند.📌ای صفای قلب زارم،هرچه دارم از تو دارم یارضا📌 هر که را مشکل بود ؛ حلال مشکل ها علی ست دار دریای حقیقت،بحر بی پایان علی ست📌

سلام عزیزم

خدا رو شکر 

نه والا ، از دست شوهرم اعصاب ندارم 

نمی‌دونم چطوری رابطه شو با خانوادم خوب کنم دیگه پنج سال شد 

مرد با غیرت من تُ باشی با تو بودن خوب است ، نمی‌دانی چه کیفی دارن برای تو خانوم بودن ♥️

سلام عزیزم‌.هی بد نیسنم.با مامانم یکم بحث کردیم یکم دلخورم ازش ‌.خودمم ی مقدار عذاب وجدان گرفتم🙁.چون توی بحث کردنامون من منطقی حزف میزنم اون‌احساسی ..اعصابم خورد شد .

دیبایی ساختم ک ب بودنش افتخار میکنه:)🤌🏻🤍  

سلاااااااام شما خوبیییی 

هیچی دارم به برادر زادم فکر میکنم سرما خوردم فردا نمیتونم برم کادوشو بدم 

انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه  چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است
من بدنیستم فردا  امتحان دارم 4درسم موندع

فردا صب سرکار ظهر دانشگام ۴ تا ۱۰ شب سرکارم 

دوشنبه کلاس دارم بعدش امتحان دارم بعدش سرکار 

بعد دوباره از اول 

نگران نباش برا ت هم میگذرع :)

و ناگهان نوبت تو می شود و خداوند با دستانی پر از نور تمام نبودن ها را جبران می کند.بمان در ایمان ،حتی وقتی چیزی نمی بینی 📌دانه ای بیچاره بودم زیر خاک ، دانه را دوردانه کردی عاقبت. 📌من که شاعر نیستم اما دم سلطان طوس لال مادرزاد را غزل سرا میکند.📌ای صفای قلب زارم،هرچه دارم از تو دارم یارضا📌 هر که را مشکل بود ؛ حلال مشکل ها علی ست دار دریای حقیقت،بحر بی پایان علی ست📌