2777
2789
عنوان

آفت های زندگی

84 بازدید | 6 پست

امروز عصر دوستم تومطب برام صحبت کرد همسایشون یه دختر ۲۷ساله س که طلاق گرفته بایکی دوس شده که ۳تا بچه داره میگف امروز صب زنش رفته درخاست طلاق داده از دوستی خانوم باشوهرش خبر داره گف کلی تیپ زده خانوم امروز باهاش قرار داشته خدا لعنت کنه همچین زنایی رو 

خب از خدا نمیترسن از عقوبت کارشون... چجور اینقد غافلن چجور ب مرگ فکر نمیکنن نمیترسن همون لحظه بمیرن؟! 

بزرگوار خواهش میکنم لایک نکن. لطفا وقتی به کسی  تو نی نی سایت راهکار میدید برای زندگیش، حواستون ، ب کلمه کلمه جمله هاتون باشه چون توشه میشه برای اخرتتون. زبان ۵ سانت گوشته ولی هفتاد گناه رو یک تنه  میتونه انجام بده پس حواستون ب زبونتون باشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب از خدا نمیترسن از عقوبت کارشون... چجور اینقد غافلن چجور ب مرگ فکر نمیکنن نمیترسن همون لحظه بمیرن؟ ...

دوستم گف بش گفتم نکن دختر تو داری زندگی یه خونواده رو از هم میپاشی گف یک آرایشی کرده باهاش قرار گذاشته و اصلا انگار نه انگار

دوستم گف بش گفتم نکن دختر تو داری زندگی یه خونواده رو از هم میپاشی گف یک آرایشی کرده باهاش قرار گذاش ...

حالا دختر وپسری هم داده حضانتشون با شوهرشه بی شعور بیحیا گند زده به این زندگی