2789
عنوان

نی نی یار شب

171 بازدید | 10 پست

سلام عزیزم وقت بخیر

من دیشب یه تاپیک داشتم با موضوع داستاني از حضرت ابراهیم که موضوع یا محتواش خیلی،معمولی بود و ممنوع هم نیود و کسی،هم  پست ممنوع نذاشت و منم کلا تاپیکام همیشه قفل هست . 

امروز عصر چون نمیدونستم در شیفت کدوم یک از نی نی یارها تاپیکم بسته شده  از نی نی یار ۵ پرسيدم گفتند در شیفت شما بوده و ایشونم گفتند که این موضوع اصلا ممنوع نیست . 

حالا  خواستم بدونم دلیلش چی بوده که  تاپیک من که اصلا جنجالی و یا سیاسی و هیچ مشکلی نداشته تعطیل شده 

من معلمی را با جان ؛فراغ از افکار نان ؛ بهر بهبود جهان پذیرفته ام💫 ✅️اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️

بچه ها لطفا نی نی یار شب را برام صدا میکنین 

من معلمی را با جان ؛فراغ از افکار نان ؛ بهر بهبود جهان پذیرفته ام💫 ✅️اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️

@نی_نی_یار_شب     باشما کار دارن

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

@نی_نی_یار_شب       باشما کار دارن

ممنونم 

سلام نی نی یار تاپیک من راجع به داستانی از حضرت ابراهیم علیه السلام بود

من دیشب نبودم اسم تاپیک چی بوده

عزیرم راجع به حضرت ابراهیم 

و اینکه  عنوان تاپیک  در رابطه با روزی رساندن خدا بود

عزیرم راجع به حضرت ابراهیم  و اینکه  عنوان تاپیک  در رابطه با روزی رساندن خدا بود

احتمالا برای اینکه مذهبی بوده پاک شده یا شاید گرازش پاکش کرده

ارتباط با نی نی یار فقط @niniyar

نه عزيزم  اصلا بحث خاصی توش نبود  

میشه لطفا چک کنین ببينيد به چه دلیل گزارش خورده  .چون واقعا برای من ناراحت کننده س

میشه لطفا شما تاپیک من برگردونید