2777
2789
عنوان

صدای عجیب کمک....

1138 بازدید | 78 پست

من هفته پیش ی شب تا صب خوابم نبرد نشستم ی فیلم خارجی نگا کردم تو اتاق تنا بودم ساعت ۵ از تو حیاط خلوت صدای گریه ی زن اومد شوهرمو بیدار کردم اما دیگ صدا نیومد تا اینکه بد دوسه روز ی روزساعت ۶ باهمون صدا از خواب پریدم تو حیاط نشستم از ترسم تا داداشم بیاد داداشم اومد چون خونمون نوساز و دو سه ماه اومدم گفت ممکنه صدای از ی جای باشه .از لای درز درورودی و در حیاط خلوت مشابه همون صدا رو شنیدم و همینطور از هواکش دسشویی داداشمم شنید ولی اون صدا همه جا هس تو دسشویی حیاط خونه موقع خواب وقتی کسی پیشمه با ولوم کمتر دارم دیوونه میشم این صدا چیه ؟؟ توهم ؟جن؟ 

کسی تجربه مشابه داره 

امشبم رفتم دعا گرفتم با اینی ک اعتقاد ندارم اما مجبورا گرفتم اما هنو صدا هس ترسمم هس 

چیکار کنم؟؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یا امام حسین چرا نگفتی ترسو ها نیان من شبا تا صبح درس میخونم 😭

فک کن هم باید با مشقت درس خوندن کنار بیای هم با وجود جن بغل دستت

من میخوام برگردم، به بچگیام، به قبلاً، به گذشته، به هر جا، فقط میخوام برگردم......کاربری ۲ نفره

من انقد گریه کردم چشام گود رفته صورتم از بیخوابی پر جوش شده زندگیم مختل شده کارام میمونه همش من چ خاکی تو سرم بریزم برم کجا پیش کی ؟

الان مگ نباید ذوق خونمو داشته باشم بعد کلی سختی بعد کلی مشگل اخه چرا واقعا چرا؟

فک کن هم باید با مشقت درس خوندن کنار بیای هم با وجود جن بغل دستت

خدایا خونمونم چهار تا اتاق خواب داره خیلی ترسناک جدا از اون رعد برق شدید میاد 😭

رقصیدیم تو این جهان تنگ بنا شده🥲
خدایا خونمونم چهار تا اتاق خواب داره خیلی ترسناک جدا از اون رعد برق شدید میاد 😭

اشکال نداره خب....تو اتاق خودت باش تو چیکارشون داری اونا تو اتاقهای دیگه هستن...شاید هرازگاهی بیان یه سری بزنن ولی نگران نباش تو سرت تو کتابه متوجه نمیشه 

من میخوام برگردم، به بچگیام، به قبلاً، به گذشته، به هر جا، فقط میخوام برگردم......کاربری ۲ نفره
اشکال نداره خب....تو اتاق خودت باش تو چیکارشون داری اونا تو اتاقهای دیگه هستن...شاید هرازگاهی بیان ی ...

متوجه نمیشی 🤫