2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عشق واقعس فقط توی رامهای رایگان کنار خیابون هست و تمام-عشق زومئو و جولیه همه عاشقتش همه ولی غافل از اینگه ۳روز بسشتر طول نکصید و ۶ نفر مردن توی این عشق-سرچ کنید و بخونید کمی حالتون خراب میشه

بی پول و زشت و شلخته و بدبخت و ..... باشه بازم دوسش داری

جوری که خاله ام شوهرخاله ام رو دوس داشت و البته داره

چون قبلا شوهرش پرفکت بود کم کم افت کرد ولی هنوز خاله ام عاشقشع

اونقدر ضعیفم که تو مجازی هم نمیتونم خودم باشم خودِ واقعیم👨‍🦯🕳🌱     B.b.b.bom  

زمانی ک بتونی به معنای واقعی وفادار بمونی 

زمانی ک اشک طرفتو درنیاری 

زمانی ک هیچ کس جز اون به چشمت نیاد و جز اون کسی رو نخای 

زمانی ک بتونی تو روزای سخت هم کنارش بمونی و همه جوره بخایش

آدم متوجه میشه دیگه... معمولا اونایی که پارتنرشون خیلی اهل احساسات نیست توی یه موقعیت خیلی دشوار عشق واقعی طرفشون براشون مشخص میشه...

#موقت: یه سوئدی همسر ایرانیش که اسمش سمیه هست رو به قتل رسوند و جسدش رو داخل فرش ایرانی پیچید و به دریا انداخت قبل از این قتل هم سمیه سه بار از همسرش شکایت کرده ولی قبل از رسیدن به دادگاه، شکایت هاشو پس گرفته... حالا فکر میکنید این مرد قاتل اعدام میشه؟ خیر! حداکثر مجازات اونجا حبس ابده... بله همونطور که می‌بینید قوانین ایران خیلی زنه ولی تو قوانین کشور های غربی از خانوما خیلی خوب حمایت میشه😏 # فرزندان خود را زیاد ببوسید زیرا برای شما در هر بوسیدن درجه ای است.(پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم) * امام صادق علیه السلام فرمود: کسی که فرزندش راببوسد، خداوند عزوجل برای او ثواب مینویسد و کسی که او(فرزندش) را شاد کند، خداوند در روز قیامت او را شاد خواهد کرد و کسی که قرآن به فرزندش بیاموزد، پدر و مادرش دعوت میشوند و دو حله(لباس نو و فاخر) بر آنان پوشیده میشود که از نور آنها، چهره های بهشتیان نورانی میگردد. * پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله وسلم فرمود: لعنت خدا بر کسی که حیوان ها را مُثله نماید. (مثله کردن در کل یعنی بریدن و جداکردن اعضای بدن ... درمورد حیوانات مثلا کندن پای مورچه و بال مگس، یا بریدن گوش و دم چهارپایان) * در حدیثی مشابه از حضرت علی علیه السلام نقل شده است که: از پیامبر شنیدم که می فرمود مبادا موجود زنده ای را مُثله کنید، اگرچه سگ هار باشد * پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم فرمود: هر حیوانی - پرنده یا غیر پرنده - که به ناحق کشته شود در روز قیامت از قاتل خود شکایت خواهد کرد *
چه جوری؟ 

کات کردیم ولی بعد از دو سال نتونستم با پسر دیگ ای رل بزنم و بیرونم نرفتم و با وجود نامردیاش و اینا بعد از دوسال برگشت و من باز باهاش برگشتم از بس دوسش داشتم 

با وجود اینکه خیلییی در حقم بد کرده بود خیلی عذابم داده بود 

دوباره بعد از یه هفته ولم کرد و گف نمیخام محدود باشم و.. 

بازم التماسش کردم ک نرو 

ولی رف 

و هنوزم ک هنوزه اذیت میشم بخام با کس دیگ ای ببینمش هنوزم کسی ب چشمم نمیاد جز اون 

نمیدونم

ولی میدونم بعد ۵سال جدایی و نخواستن اون، من هنوز پروفشو چک میکنم و حسرت یبار شنیدن صداشم(:

خیلی دلتنگم... خیلی پرم... بازم مثل هر شب گریه و غم و صب که بشه باید با خنده از خواب بیدار شم تا کسی ندونه تمام شبو‌چی کشیدم...

💍❤تلنگر اول :1401.6.4 (خیلی عمیق) یکسال در حال خوبی گذروندم و خیلی چیز ها رو دیدم که روحم رو از دنیا جدا کرد و منو به اوج بندگی و یاوری امام زمان عج رسوند...  مدتی بمقداری دور شدم که مقصر خودم بودم💔 و امروز (1402.10.20) عهد بندگی و یاوری مجدد بستم... هر جا برم و در حالی باشم در نهایت در آغوش آقا جانم تاج سرم عشق دنیا و آخرتم، امام زمان عج آروم میگیرم🥺 اللهم عجل الولیک الفرج😍❤️ آقا جانم عاشق لحظه ای هستم که بیاین و ما با پاک کردن اشکامون نظاره گر رخ زیبای شما باشیم🥺😍 عزیزجانم.. هر وقت نیاز به دعا داشتی من به دیده منت قبول میکنم (سوره های قرآنی، نذر و صلوات)... تبادل نظرهای خادم_المهدی_۳۱۳ 🌿سر‌شد‌به‌شوق‌وصل‌تـو‌فصل‌جوانیـَم هـرگز‌نمیشود‌ڪه‌ازاین‌در‌برانیـَم🥺😍❤️