2777
2789
عنوان

دوتا دختر دارم یکیش خوشگله یکیش معمولی

| مشاهده متن کامل بحث + 1085 بازدید | 54 پست

من بچه بودم خیلی زشت بودم و داداشم خیلییی جذاب بود  ولی مامانم هیچوقت جوری رفتار نکرد احساس کنم الانم انقدر تغییر کردم هرجا میرم میگن این همون جوجه اردک زشته بچه خوشکل بودن یا نبودنش چه اهمیت داره آینده مهمه که صد در صد تغییر میکنه

منم دختر بزرگم چشاش عسلی به باباش رفته ولی اونیکی ها هم خیلی خوشگلن اونا هم چشاشون عسلی ولی همه میگن دختر بزرگت خیلی خوشگله خوب پسرارو تور میکنه اصلا یکچیزایی ادم میخواد بره در افق محو شه اخه یکی نیست بگه بتوچه فضول فرضی فضولن 😐😐😐😐😐😖😖

برای مردی بمیر که کارت بانکی شو بده بهت بری خرید 😐😐😐😐🤣🤣🤣🤣

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این چه مسخره بازیه فوری میگن این به تو رفته اون به باباش؟؟؟؟انقده بدم میاد خب بچه یا به پدر میکشه یامادر دیگه به بقال سرکوچه که نمیکشه!@

ببین دوست عزیز: نه تومیتونی تفکرات منو تغییربدی، نه من میتونم تفکرات تو رو تغییربدم.پس" به عقاید هم احترام بذاریم" درضمن ،لطفا لایک ممنوع! متشکرم🙏🌹
جدیدا شوهرمم هی میگه تو زشتی فلانی

وقتی خودت میگی میخوای بقیه نگن؟بزن تو دهن اونایی که راجع به بچه هات نظرای چرت میدن تا دیگه کسی جرات زدن این حرفارو پیدا نکنه.

حتی شوهرت

الحمدلله رب العالمین❤

گلم خدا نگهشون داره براتون

به چشم شما که قطعا هردو خوشگل اند

شرط میبندم زیباییشون حد نداره😍😍😍

سعی کن از همین اول کار تفاوت قائل نشی

چو خدا بود پناهت ؛ چه خطر بود ز راهت؟                          به فلک رسد کلاهت ؛ که سر همه سرانی✨️

من بچه بودم خیلی زشت بودم و داداشم خیلییی جذاب بود  ولی مامانم هیچوقت جوری رفتار نکرد احساس کنم ...

فقط اون جوجه اردک زشت منو نابود کرد هلاک شدم 

برای مردی بمیر که کارت بانکی شو بده بهت بری خرید 😐😐😐😐🤣🤣🤣🤣
فدای تو عزیز دلم ❤️

خدا نکنه مهربونم 💚🫂😘

زکات عقل تحمل نادانان است... .چقدر سخت و طاقت فرساست که خلقی از زبانت در امان نباشند چقدر کاربر ترسناک تو این سایت هست که فقط باید ازشون دور شد و فرار کرد و چقدر باید تاسف خورد که معنی و مفهموم خیلی از کلمات رو بلد نیستن و مدعی هم هستن پناه میبرم به خدا از هتاک و فحاش افسار گسیخته من سلیطه بازی بلد نیستم... ..ادب از که آموختی؟! از کاربرهای هميشه در صحنهٔ نی‌نی سایت!!!!کاش یاد بگیریم نظر با عقیده متفاوت هست لطفا عقاید خودتون رو در قالب نظر به دیگران تحمیل نکنید بله با شما هستم کاربر همه چیز دان که تمام کتاب های دنیا با عنوان های مختلف رو مطالعه کردی اما هنوز اندر خم فهم تفاوت نظر با عقیده هستی 

خب همه همینجوری هستن عزیز جان 

الان خودت با خواهربرادرات کپی همدیگه هستین؟؟؟

یا خواهر شوهرت و برادرشوهرات همه یه شکل هستن؟؟؟

نمی گم که حتما دخترت زشته ها ،نه

ولی خب یکی خوشگله،یکی مهربون تر،یکی صدای خوبی داره،یکی هیکل خوبی داره

به نکات مثبت دختر کوچیک ات توجه کن،واونارو بزرگ جلوه بده

بخدا کوچیکه رو خیلی دوست دارم ایمقد خوش خنده و خوش اخلاقه ولی از حرفای بقیه کلافم حتی شوهرم میگه این ...

به شوهرت بگو اونموقع که اومدی خواستگاریم زشت نبودم ؟ ضمنا آدم به میوه دلش نمیگه زشت .... هرکی به روی بچه هات آورد که فلانه توهم قشنگ بگو خداروشکر میکنم بچه هام سرشار از شعور آخه خدا شعوروو به هرکس نمیده ... بذار بسته شه دهنشون.

دوستای گلم کار من دوخت نظم دهنده کشو و کمد و آشپزخونه و ... هست .خوشحالم کن با عضو شدنت تو گروهم.آیدی روبیکام@organayzermahdokht