2777
2789
عنوان

کیست در زانو

3783 بازدید | 10 پست

دکتر برام سی تی اسکن نوشته بود امروز بردم نسون دادم گفت کیست یا همون ضایعه استخوانی داری

کسی چنین تجربه ای داره

یعنی خدا نکرده ممکنه خطرناک باشه

دکتر برام ام ار ای نوشت

فیزیوتراپی بزرگمهر
ارائه تخصصی خدمات فیزیوتراپی درزمینه ارتوپدی مطابق با بالاترین استانداردهای اروپا

استفاده ازبه‌روزترین تجهیزات فیزیوتراپی شامل:
LPLT_High power laser therapy_TECAR

درمان انواع بیماری‌هاشامل:
فیزیوتراپی بعدازعمل‌های جراحی زانو وران وستون فقرات ازجمله تعویض مفصل-جراحی دیسک کمری -ترمیم منیسک ورباط صلیبی(به‌صورت تخصصی)
درمان دیسک گردن وکمروتنگی کانال نخاعی بدون نیازبه عمل جراحی
مدیریت آرتروز و رماتیسم‌ مفصلی
درمان آسیب‌های ناحیه شانه‌ای ولگنی

●اصل اساسی ما در درمان،ارائه بهترین خدمات طی کمترین تعدادجلسات درمانی وآگاهی کامل بیماراز روند درمان وپلن درمانی وی می‌باشد.

آدرس: صادقیه-اشرفی اصفهانی-ابتدای جلال آل احمد-پلاک457-واحد یک
تلفن تماس
44382585-44382595
09023817714 حسینی
جهت رزرو نوبت روزهای شنبه تاچهارشنبه ساعت۱۵الی۲۰تماس حاصل فرمایید

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام کیستت رو چکار کردی؟

سلام ،عکس گرفتم و پیش دکتر متخصص رفتم ،تومور استخوانی تشخیص داد و تیر ماه عمل کردم و الان هشت ماه میگذره،خدا رو شکر دردم کم شده و دکترم گفته هر سه ماه برم پیشش جهت معاینه 

سلام ،عکس گرفتم و پیش دکتر متخصص رفتم ،تومور استخوانی تشخیص داد و تیر ماه عمل کردم و الان هشت ماه می ...

سلام. ببخشید منم امروز جوتب ام ار ای م اومده.

زده کیست زانو خیلی نگرانم.

برا شما الان چطور زانوتون؟

سلام. ببخشید منم امروز جوتب ام ار ای م اومده.زده کیست زانو خیلی نگرانم.برا شما الان چطور زانوتون؟

خیلی بهتر شدم ،دردم کم شده،حتما عمل کنید البته پیش دکتر متخصص 

مامانمم کیست زد توی زانوهاش.اول دلیل این کیست چیه؟؟؟از مامانم بخاطر آرتروز شدیدش بود...بعد عفونتی شد ...

برای من البته تومور بود دلیلش مشخص نیست

برای من البته تومور بود دلیلش مشخص نیست

از پارگی مینسک نبوده که تبدیل ب کیست بشع؟ برای من پارگیه و مایع نشت کرده و باعث کیست شده. فعلا کورتون زدم اوابلش درد داره ولب خب پارگی جزییه ب دو نفر ارتوپد دیگه هم نشون دادم عکسو گفتن اگه اذیتت نکنه عمل نمیخواد. منتظرم تا زانوم خودشو پیدا کنه ببینم چطوری میشه