2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

آره خب چطوری شیاف درست کنم

ببین کره گرفتی بذار رو گاز زیرش تا آخر کم کن بزار کره آروم خودش آب بشه 

اصلا هم نزن 

کامل که آب شد روغنشو جدا کن بریز تو شیشه بذار تو یخچال تا سزد بشه تو یخچالم نگه داری کن 

این میشه روغن خالص حیوانی که خیلی خوشمزه هست و با عسل خیلی خوبه 

دهنم آب افتاد😂

تهشم هر چی موند دور ریختنی نیستا میتونی با مربا بخوری خوشمزه هست 

حالا اون روغن که درست کردی هر سری نیم ساعت قبل بری دسشویی که دفع کنی یه نخود ازش بردار داخل مقعدت کن 

حتی اگه آخر شب موقع خوابم شیاف کنی باز خودش باعث میشه شکمت کار کنه 

ولی برا زخم خیلی خوبه 

کاربر سال ۹۷ هستم تعلیق شدم نمیدونم بخاطر چی 😐
ببین کره گرفتی بذار رو گاز زیرش تا آخر کم کن بزار کره آروم خودش آب بشه  اصلا هم نزن  کام ...

سعی کن این روغن درست کردن شب جمعه نباشه 

قدیمیا میگن نمیشه 

نمیدونم من امتحان نکردم محض احتیاط 🤭

کاربر سال ۹۷ هستم تعلیق شدم نمیدونم بخاطر چی 😐
ممنونم عملش خیلی سخته؟ من هم بواسیر دارم هم شقاق خونریزی هم زیاد دارم

من لیزر کردم ۱۵ فروردین هم همو رویید هم فیستول. جوونی هام  هم یکبار جراحی کردم ولی لیزر دردش خیلی کمه... الان هنوز زخم فیستول کامل بسته نشده ولی خیلی راحت شدم موقع دفع. 

من لیزر کردم ۱۵ فروردین هم همو رویید هم فیستول. جوونی هام  هم یکبار جراحی کردم ولی لیزر دردش خی ...

مگه با لیزر هم میشه آخه مال من هم دو تا بیرون زدگی بزرگ هست هم شقاق مزمن 

شما کجا عمل کردید تو رو خدا اگه دکتر مطمئن سراغ دارید معرفی کنید ممنون میشم آخه اکثرا میگن عمل سختیه و بعدش احتمال بی اختیاری گرفتن هستش

مگه با لیزر هم میشه آخه مال من هم دو تا بیرون زدگی بزرگ هست هم شقاق مزمن  شما کجا عمل کردید تو ...

من پیش دکتر بابک ثابت عمل کردم. تو نت بزنی هست. از روی تعریف هایی که تو نت خوندم. البته من چون فیستول هم داشتم یه کم درمانم طول کشیده و هنوز خوب نشدم. من هم بیرون زدگی و بواسیر داخلی داشتم که همه رو با لیزر برداشت. مشکل اصلیم فیستول بود که باید ببینم خوب میشه یا عود میکنه دوباره. باید پیش یه دکتر با تجربه بری که اذیت نشی. من جراحی کردم حدود ۱۵ سال قبل ولی دوباره برگشت و کلی هم بعد عمل اذیت شدم ولی لیزر درد نداشت فقط یه دوره نقاهت داشت که باید رعایت کنی.