2789

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

ممنونم عملش خیلی سخته؟ من هم بواسیر دارم هم شقاق خونریزی هم زیاد دارم

منم دارم خونریزی اما خب باید تحت نظر باشی و یه سری داروهارو مصرف کنید و یه سری غذاهای سفت خودداری کنید.!!!🌹

منم دارم خونریزی اما خب باید تحت نظر باشی و یه سری داروهارو مصرف کنید و یه سری غذاهای سفت خودداری کن ...

خیلی رعایت میکنم اما مال من شقاق مزمن هستش یکساله اینطوریم دکتر گفته باید عمل کنم زندگیم خیلی سخت شده درد زیادی داره

من بار اول که رفتم دکتر گفت عمل فوری 

ولی یه دکتر دیگه رفتم که عالی بود که گفت با عمل فقط با عوارض بیشتر روبرو میشی مثل بی اختیاری گاز معده و بهم دارو داد که من ترسیدم رودهام عادت کنه تصمیم گرفتم خونگی پیش برم 

شنیده بودم خاک شیر خوبه 

صیحا که بیدار میشدم اول یه بزرگ آبجوش و خاک شیر میخوردم 

لیوانشبه اندازه دو تا لیوان شربت خوری بود با ۴ تا قاشق غذا خوری خاکشیر 

به این صورت که میذاشتم اب جوش بشه خاکشیر می ریختم تو لیوان بعد آب جوش می ریختم و گل محمدی هم بندازی خوبه بعد درشو میذاشتم ۲۰ دقیقه بعد میخوردم 

من چون سقط داشتم شیره انگور هم می ریختم شما میتونی عسل هم بریزی 

بعد یکی دو ساعت بعد هم یه سوپ ورمیشل میخوردم 

و دوباره آخر شب باز لیوان خاکشیر تکرار میکردم ینی میخوردم و میخوابیدم 

بعد ها که بهتر شدم شبا دیگه نخوردم 

اما یه چیز خیییییلی خوب که زخمتو  خوب میکنه اینه که روغن حیوانی به اندازه یه نخود شیاف کنی زخمتو خییییلی زود درمان میکنه شاید دو روزه 

ولی باید تا خوب شدن کامل ادامه بدی و یبوست هم نشی 

من دوماهه دارم انجام میدم 

زخمم خوب شده و یبوست هم نمیشم 

کاربر سال ۹۷ هستم تعلیق شدم نمیدونم بخاطر چی 😐
من بار اول که رفتم دکتر گفت عمل فوری  ولی یه دکتر دیگه رفتم که عالی بود که گفت با عمل فقط با ع ...

من با این روش حتی موز که شکم قبض میشه و برنج و اینجوری بگم همه نوع غذایی میخورم و اتفاقی نمی افته برام 

حتی مجبورم قرص برای تنظیم پریودی بخورم که همیشه یبوست میشدم باهاش اما الان مشکلی ندارم 

ولی شما اولش رعایت کن تا زخمت خوب بشه 

من بار اول که رفتم دکتر گفت عمل فوری  ولی یه دکتر دیگه رفتم که عالی بود که گفت با عمل فقط با ع ...

خیلی ممنون دستتون درد نکنه روغن حیوانی از کجا باید بگیرم

اگه حوصله هم نداری که سوپ هر روز درست کنی 

ورمیشل مثل نودل درست کن ساده ی ساده 

من فقط میریختم آب جوش و بهش پاپریکا و آویشن و پودر سیر اضاف میکردم و یه کوچولو زردچوبه و نمک 

کره گاو میتونی پیدا کنی؟ 

من اتفاقا استان فارسم ولی کره گاو و گوسفند از شهرضا خریدم خودم روغن  درست کردم عالی بود

فقط تنبلی نکن 

منم یه سالی درگیر بودم و خونریزی داشتم 

حتی یه روزم تنبلی نکن تا کامل خوب بشی