2821
2789
عنوان

افکار منفی

141 بازدید | 17 پست

ترو خدا کمکم کنین این افکار روانیم کرده نامزدم کرمان سرکاره ۱۰۰۰ کیلومتر ازم دوره همش فوبیای از دست دادنش دارم همش استرس دارم چیکار کنم ترو قران کمکم کنین

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

تو ی شرکته دقیقا نمیدونم همش از اینکه ماه دیگ قراره تا اتوبوس بیاد میترسم همش صدقه میدم ولی این افکر ...

خدانکنه هیچ اتفاق بدی پیش بیاد..وای منم از این افکار منفی مضخرف دارم😢دوساله ازدواج کردم باهم خیلی خوبیم خداروشکر. ولی همش فکر میکنم اخرش جدایی و از دست دادن میشه خدایی نکرده

اتوبوس که امنه گلم، ماشین شخصی خطرناکه، نترس 

کلا همطورم پارسالم برا عمل بینیم چون نوبتم ۳ ماه بعد بود ایطور شدم ک نکنه تو این حین عمه پدزم فوت کنه عمل نکنم یا دکتر فوت کنه عمل نکنم الانم چون از انتظار بدم میاد و ازم دوره و بهد ۳ شال دارم بهش میرسم ایطور شدم 

خدانکنه هیچ اتفاق بدی پیش بیاد..وای منم از این افکار منفی مضخرف دارم😢دوساله ازدواج کردم باهم خیلی خ ...

چن وقته شما این فوبیا گرفتین؟؟ من دقیقا ۵ ماهی هست اصن هر چی میخام این فوبیا رو از ذهنم کنم بیرون نمیره

کلا همطورم پارسالم برا عمل بینیم چون نوبتم ۳ ماه بعد بود ایطور شدم ک نکنه تو این حین عمه پدزم فوت کن ...

خیلی بده، چون ضمیر ناخوداگاه باور میکنه اون فکرو

من خودم، چند بار واسه کارم فکر بد کردم، دقیقن همون اتفاق افتاد

خیلی بده، چون ضمیر ناخوداگاه باور میکنه اون فکرو من خودم، چند بار واسه کارم فکر بد کردم، دقیقن همون ...

تا میاد تو ذهنم صلوات میفرستم و از ذهنم میکنمش بیرون میخام حتی برا ی ثانیه هم تو فکرم نیاد

چن وقته شما این فوبیا گرفتین؟؟ من دقیقا ۵ ماهی هست اصن هر چی میخام این فوبیا رو از ذهنم کنم بیرون نم ...

دقیقا یادم نمیاد شاید از وقتی ازدواج کردم. ولی کلا وسواس فکری منفی بافی دارم. به خیلی چیزا بد بینم و به هرکسی اعتماد ندارم..بعضی وقتا این فکرا بیشتر میشه. بعضی وقتا مث الان این چند روز کمی بهترم..

ولی تنها راهش اینه فکرتو مشغول چیزای دیگه کنی و وقتی اون فکرای بد اومد ذهنت یه لعنت به شیطان بفرستی و خودتو مشغول یه کار و فکر دیگه بکنی تموم سعیت رو بکنی اون فکر بد رو ادامه ندی

دقیقا یادم نمیاد شاید از وقتی ازدواج کردم. ولی کلا وسواس فکری منفی بافی دارم. به خیلی چیزا بد بینم و ...

راسته ک میگن از هر چی بتزسی سرت میاد؟؟؟ خدانکنههههه 

دقیقا یادم نمیاد شاید از وقتی ازدواج کردم. ولی کلا وسواس فکری منفی بافی دارم. به خیلی چیزا بد بینم و ...

مثلا شما فکر میکنین ک همسرتون خدایی نکرده فوت میکنن یا تصادف میکنن و اینا؟؟؟

دقیقا همین کار میکنم ی ثانیه میا تو ذهنم سریع صلوات میفرستم