2777
2789
عنوان

چیکار کنم؟؟؟(:

64 بازدید | 8 پست

بچه ها حالم خیلی بد شده . و الان هیچکس نیست که باهاش حرف  بزنم . احساس خیلی بدی دارم . هم کلافه ام . هم دلتنگم . هم احساس گناه دارم . هم اونقدر تو تنهاییم موندم خسته ام  

فقط خیلی خسته ام . از همه چی خسته ام . از اینکه قدرمو ندونست خسته ام . از اینکه تنهام گذاشت خسته ام . 

می خوام بخوابم و صبح بیدار شم ببینم همه اتفاقایی که برام افتاده خواب بوده. فقط خسته ام :)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای عزیزم چی بگم که آرومت کنه🙁❤

اونی که چند ماه بهش اعتماد کردم و حرفامو بهش می زدم و بهترین دوستم دونستمش رفته 🙂🙂🙂. دلم برای صداش تنگ شده . دلم می خواد یه بار دیگه بیاد و بهم گوش کنه . فقط یه بار دیگه . فقط یه بارررر . دوستمم یه پسر بود . اما ازم خسته شد و ولم کرد . دلم براش تنگ شده 

بیا بگو ببینم چی شده؟

من یکی رو بهترین دوستم می دونستم ولی ازم خسته شد . دلم می خواد یه بار دیگه فقط یه بار دیگه بیاد و باهام حرف بزنه . همین . 

دلم واسه پیاماش و صداش تنگ شده . چیکار کنم؟؟ 

دقیقا وقتی وابستش شدم گذاشت رفت . دوستم پسر بود

چون خیلی زیاد وابسته شدم بهش و فکر کنم ازم خسته شد . آخرش اومد گفت سرطان دارم و ولم کرد . سه هفته ال ...

عیبی نداره گلم کسی رونمیشه بازورنگهش داشت کاش منم میتونستم دوستی داشته باشم مثله توکه ازرفتنم ناراحت بشه💔

عیبی نداره گلم کسی رونمیشه بازورنگهش داشت کاش منم میتونستم دوستی داشته باشم مثله توکه ازرفتنم ناراحت ...

من ناراحت نیستم . حالم خیلی بده . یه ماهه دارم براش گریه می کنم . فقط دلم براش تنگ شده ‌‌. برای صداش .  نوتیف پیاماش همه چیش تنگه هیچی ازش نمی خوام . فقط می خوام یه بار یه وویس بده همین . من فقط صداشو می خوام