2777
2789
عنوان

شب ولادته

46 بازدید | 4 پست

🌺شب ولادت کریمه اهل بیت حضرت معصومه علیهاالسلام بر امام زمان علیه السلام و همه شیعیان مبارک باد.🌺

🌸 هدیه به روح مطهر حضرت معصومه

10صلوات بفرستید.🌸

┈┄┅═✾•••✾═┅┄┈

ان شاءالله که دختران مان عاقبت به خیر و زندگی شان امام زمانی و اسلامی باشد ان شاءالله و ان شاءالله خداوند عمر همه مادر ها و پدر ها و برادر ها و خواهر ها و عزیزان و همه مسلمانان و شیعه ها و انسان ها را عمری با عزت و در خدمت امام زمان و با سلامت و عمرشان را از بدبختی و گناه و معصیت دور کند و دل هاشون با نور اهل بیت روشن باشد و بماند ان شاءالله

الهی آمین 

خیلی برام دعا کنید خواهش میکنم من پشت کنکوری هستم تا الان شکسته بسته خوندم چند وقتیه جدی شروع کردم دعا کنید رشته خوبی قبول بشم شرمنده پدر و مادرم نشم خواهش میکنم ازتون من دیگه شرایط پشت کنکور موندنم ندارم .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی برام دعا کنید خواهش میکنم من پشت کنکوری هستم تا الان شکسته بسته خوندم چند وقتیه جدی شروع کردم د ...

سلام خواهرم ان شاءالله که هیچوقت ناامید نشی و امیدت رو از دست ندی این نصیحت منه ناامیدی بزرگ ترین گناه هست 

به خدا و صلاحش امید داشته باش ، تلاش کن ، و دنبال چیزی برو که برای آخرتت هم مفید باشه و هیچوقت ، هیچوقت ، هیچوقت ناامید نشو 

تلاش کن ان شاءالله و از پدر و مادرت خواهش کن ، و بگو که دعات کند برات و برای عاقبت بخیری ات و برای اینکه نکنه یک موقعه طرف گناه بری چرا که مرگی هم هست و قبری هم هست و لحظه ی ای که از این دنیای بی وفا جدا میشی 

خواهرم تلاش کن و مواظب باش که نکنه این شبهه های آخرالزمانی تو رو گمراه کنه 

ابد در پیش داریم خواهرم 

و مواظب باش افکارات شیطانی و افکارات ناامیدی طرفت نیاد 

و دعا کن 

ان شاءالله در نماز های شما دختر خوب و مومن و با غیرت و با اخلاق و عاشق خدا که هستی ، برای ما هم دعا کن ان شاءالله

سلام خواهرم ان شاءالله که هیچوقت ناامید نشی و امیدت رو از دست ندی این نصیحت منه ناامیدی بزرگ ترین گن ...

😭😭😭😭خیلی ممنونم عزیزم به خدا که انگیزه من برای رفتن به رشته خوب کمک به جامعس . امیدوارم به خدا به همین مدت باقی مونده ، انشالله که اتفاقات خوبی بیافته من تاجایی که تونستم اونجوری بودم که خدا خواسته 

انشالله بهترین اتفاقات براتون بیافته و عاقبت بخیر باشید و از زندگیتون خیر ببینید