2777
2789
عنوان

یه سوال شرعی

118 بازدید | 14 پست

من غسل واجب به گردنم هست و امروز وقتی سرم رو. رنگ کردم خواستم سرمو بشورم نیت غسل واجب کردم و الان میخوام سمت راست و چپم رو بشورم آیا غسل من قبول هست،؟

😳😳

🌸اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌸👇     لینک تاپیک های مفید🔗    ❤خدایا شکرت💚خدایا شکرت💚خدایا شکرت🌸لطفا کتاب خوب سراغ داشتید بهم معرفی کنید🤩🤩🤩🤩 دعای افزایش رزق و روزی👈یا رازِقَ الْمُقِلّینَ وَ یا راحِمَ الْمَساکینَ وَ یا وَلِیَّ الْمُؤْمِنینَ وَ یا ذَا الْقُوَّةِ الْمَتینَ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ اَهْلِ بَیْتِهِ وَارْزُقْنی وَ عافِنی وَ اکْفِنی ما اَهَمَّنی. ❤سلام بر حسین                                                                                    السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین❤یا ابوالفضل العباس ادرکنی💚یا رقیه💚یا علی اصغر🤩💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم البته

🌸اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌸👇     لینک تاپیک های مفید🔗    ❤خدایا شکرت💚خدایا شکرت💚خدایا شکرت🌸لطفا کتاب خوب سراغ داشتید بهم معرفی کنید🤩🤩🤩🤩 دعای افزایش رزق و روزی👈یا رازِقَ الْمُقِلّینَ وَ یا راحِمَ الْمَساکینَ وَ یا وَلِیَّ الْمُؤْمِنینَ وَ یا ذَا الْقُوَّةِ الْمَتینَ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ اَهْلِ بَیْتِهِ وَارْزُقْنی وَ عافِنی وَ اکْفِنی ما اَهَمَّنی. ❤سلام بر حسین                                                                                    السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین❤یا ابوالفضل العباس ادرکنی💚یا رقیه💚یا علی اصغر🤩💚

ینی جداگانه سرتو شستی باژ بعدش رفتی حموم ک غسل کنی الان موندی فقط بدنت بشوری یا باژ سرتو خب معلوم ک درست نیس 

تازه اومدم نی نی سایت ینی قبلنم یک سال پیش عضو بودما بعد قانون نی نی سایتو نمیدونستم ترکیدم ینی خودشیرینی های نی نی سایت زحمت کشیدن گزارش زدن  بعد هرکار کردم با چن شماره نشد ک نشد   حتی تو تلگرامم پیام دادم نشد ب هرکی گفتم میگف وااا چرا عضوت نمیکنن ینی هر بار ک موفق نمی‌شدم کلی خودشیرین های گرامی رو فوش میدادم  خلاصه بعد کلی الافی ول کردم کلا  فقط تاپیک میخوندم تا این ک پری شب باز خط جدید یکی از خانوادم گرف منم شاخک هام تکون خورد  گفتم دوباره شانسمو امتحان میکنم ک خداروشکر بلههههه عضو شدم باباخره  کلی ذوق مرگ شدم خلاصه اینو گفتم ک جان مادرتون دیگ الکی گزارش نزنین شاید یکی عین من قانون این جارو بلد نیس دم بچه های با معرفت نی نی سایت گرم مخلص همشون بوس ب کلتون  

نفهمیدم غسل واجب پشت سر هم باشه یعنی اول سر و بعد راست بعد چپ 

چند ساعت فاصله بینشون درست نیس 

البته اینم بگم من فک میکنم بیشتر زمان قدیم که آب و حموم نبود غسل واجب تر بود الان همه مون هر روز حمومیم عسلی نمیمونه که 

من یادم رفتم حموم غسل برم زیارت ،حموم کردم غسل نکردم تو حرم یادم افتاد دیگه به امام رضا گفتم تمیزرم ببخشید به نیت غسل رفتم یادم رفت ،نمازامم خوندم

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

خب چرا اول سرتو نمیشوری بعد راست و چپو؟

سرمو شسستم دو  سات پیش وقتی که رنگ تو سرمو میخواستم بشورم نیت غسل هم کردم الان دوباره نمیتونم بشورم سرم درد میگیره سینوزیت دارم 

سرمو شسستم دو  سات پیش وقتی که رنگ تو سرمو میخواستم بشورم نیت غسل هم کردم الان دوباره نمیتونم ب ...

الهی  

ولی ن عزیزم نمیشه اینجوری غسل کرد 

اگه واجب نیس ک غسل بگیری نگه دار وقتی دوباره رفتی حموم بگیری

چرا وقتی بخاطر رنگ مو سرتو شستی اونمقع غسل نکردی