2777
2789
عنوان

ازدواج دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 1670 بازدید | 49 پست
چه نامردبودی تو  بچه فوقش از پرورشگاه میاوردید یا اصلا بدون بچه میموندید بخصوص وقتی شوهرت خوب ...

نه این طوری نگو

بالاخره شما جای این خانم نبودی و نمی تونی بگی چطور رفتار می کردی خدانکرده تو اون شرایط

قضاوت تو این موارد خیلی سخته

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

نه این طوری نگو بالاخره شما جای این خانم نبودی و نمی تونی بگی چطور رفتار می کردی خدانکرده تو اون شر ...

قضاوت سخت نیس وقتی شوهرت خوب زندگیت خوب چرا جدابشی اخه 

بچه دست خداست خدا نخاد هیچ اتفاقی نمیفته انقدر ادماهستن باردارنمیشدن بعدسالها بچه دارشدن 

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖

خیلی وقته تاپیک هاتو میخونم

کی میخوای دست از سرزنش کردن خودت برداری؟

تو الان با همیشه خودت فرق داری

آدم با تجربه تر سرد و گرم چشیده و از همه مهم تر بهتری شدی

تو حتی بعد از طلاق هم تلاشتو کردی...

اینکه نشد تو مقصر نبودی...تو فقط اشتباه کردی کاری که شغل آدماست تاااازه احساسی نگاه کنیم میشه اشتباه ولی درواقع حق مسلم تو بوده و از حقت دفاع کردی،تازه بعدشم پشیمون شدی

عزیزدلم تو چیزیو از دست ندادی؛بلکه خودتو بدست آوردی...

این درمورد همسر فعلیتم صدق میکنه...گذشته رو فراموش کنید و فقط سعی کنید دنیای قشنگی برای هم بسازید پر از عشق و آرامش

برای فرار از چیزیم به هم پناه نبرید...شما هیچ اشتباهی نکردید و زندگی شااد،پر از آرامش، بچه های سالم و صالح و گوگولی حق مسلم و واقعی شماست

زندگی کن تا دیر نشده❤🫂

معجزه اتفاق می‌افته🕊🌿 (پرواز 650🤍)