2777
2789
عنوان

ازدواج دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 1670 بازدید | 49 پست
نترس هرچی خدابخوادهمونه ایشاله خوشبخت بشید

فقط مطمئن شومشکل اززنش بوده چون مورددیدم انداخته بودگردن همسرسابقش بعدش فهمیدن مرده خودش مشکل داشته دروغ گفته

مردی که ازت خوشش بیادمیادخواستگاریت به نگاه ورفتاراش دل نبندنگوخجالتیه نگوشرایط نداره یادت نره مردی که بخوادت راه محضررونشونت میده نه بدبختیاشومردی که بخوادت میادخواستگاری تامام🤪

اسی تاپیکاتو خوندم 

فکر کنم چون دوستش داری هنوز کنار نیومدی 

ولی الان دیگه نمیشه کاری کرد چون او دیگه الان زن و بچه داره 

حالا چه شما ازدواج کنی چه نکنی دیگه

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

از این بابت که شرایطتون مثل  هم دیگس یه پوئنِ مثبت برای ازدواج به حساب میاد

فکرای منفی رو هم بریز دور

تو دنیای علی کریمی ها تو وحید شمسایی باش 🌸غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊

۶

به نظر من خیلی زود وا دادی

حداقل چند سال صبر میکردی خدا رو چی دیدی شاید خدا بهت میداد

خواهر من یه چند ماه اقدام بود نمیشد رفتن دکتر دکتر بهشون گفت شوهرش اصلا اسپرم نداره و هیچوقت نمیتونن بچه دار شن خواهر من اصلا یه لحظه هم به جدایی فکر نکرد حالا چی ماشالا الان چهار تا بچه داره

خدا بهش دو تا دختر داد بعد اینا هم یه دوقلو ببین کار خدا رو

حالا شما هم خدا خواسته که تا اینجا رسیدی انشالا که ازدواج کنی یه زندگی خوبی داشته باشی

خوب حالا يه اشتباهي كرديد، اشتباهتون هم انچنان نيست كه همه بگن حقته هر بلايي سرت بياد! خوب خواستي بچه دار بشي ، مطمئنا اگر خيلي عاشق طرف بودي از اين حقت ميگذشتي! قسمت نبوده! منم قبلا يه ظلم تقريبا مشابهي كردم. چند سال عذاب وجدان شديد داشتم. و مطمئن هستم هيچ موقع فراموش نميكنم. ولي خدا رو شكر همه چي اوكي هست! ا

همیشه مردا این کارو با زنا میکنن همه هم میگن حق داره بچه میخواد ..حالا بزن این کارو کرده ب نظر من ک ...

منم ایرادی نمیبینم ایشون حقشه ولی تعجبم از اینه که ما زنا همیشه از حق خودمون میگذریم انقد فداکاری میکنیم برعکس مردا

گذر زمان مشخص میکنه عزیزم ک کار درستی کردی یا غلط...الان نمیشه قطعی گفت که اشتباه کردی یا نه🙂انشاالله هرچی خیره برات رقم بخوره طلاق بخاطر بچه دارنشدن یکی از سخت ترین نوع طلاقه متاسفانه والبته خوشبختانه آدم میفهمه با طرف مقابلش چند چنده😊😊

اگر خدا بخواهد میشود❤️🙏خداوندا مصلحتمان را در آرزوهایمان قرار بده💞الهی امین💞

چه نامردبودی تو 

بچه فوقش از پرورشگاه میاوردید یا اصلا بدون بچه میموندید بخصوص وقتی شوهرت خوب بود 

اشتباه کردی دبگه 

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖