2777
2789
عنوان

حسادت همکار

225 بازدید | 10 پست

تا حالا تجربه همکار حسود داشتین؟

من ی همکاردارم همش سعی میکنه من دیده نشم،یعنی حتی بصورت فیزیکی همش میاد جلوی من وایمیسه،سعی میکنه موقعیتایی ایجادکنه ک من نتونم حرف بزنم،همش میگه کاش من موقعیت تورو داشتم و...منم همش ازش تعریف میکنم ولی کسی از من تعریف بکنه این نمیتونه تحمل کنه،منم هی ندید میگیرم ک دعوا نشه چون حوصله محیط پر تنش ندارم ولی واقعا داره سعی میکنه ارتباط منو با بقیه قطع کنه نمیدونم چیکارکنم،منم تازه استخدام شدم نمیخام دعوا راه بندازم هی دارم رد میدم کاراشو این حتی حقوقشم از من بیشتره ولی نمیدونم دیگ ب چیه من حسودی میکنه

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

برا امضات صلوات فرستادم... خب چجوری تحملشون میکنی؟؟

من زیادن حتی کلاس هم میرم اونجا هستند وبیشتر سعی میکنن با مسخره کردن ادمو تحقیر کنن

اوایل منم میخندیدم ولی الان محلش نمیکنم حتی تعریفم ازش نمیکنم قبلا تعریف میکردم ک مثلا اروم بشه ولی الان نه

نه تنها تعریف نمیکنم بلکه حرفم باهاش نمیزنم در حد ی سلام مثلا باهام حرف میزنه سعی میکنم خودمو مشغول نشون بدم در حد ی اهان میگم 🤣دوری و دوستی

میشه خواهش کنم برایه شفایه کاملم یهصلوات مهمونم کنی 😍😍😍
من زیادن حتی کلاس هم میرم اونجا هستند وبیشتر سعی میکنن با مسخره کردن ادمو تحقیر کنن اوایل منم میخند ...

اره دقیقا منم تعریف میکنم ک اروم بشه ولی بدتر میشه اره بی محلی بهتره،ولی اینا مریضن دیگ هی یجوری خودسونو ب ادم میچسبونن ک اذیت کنن

اره دقیقا منم تعریف میکنم ک اروم بشه ولی بدتر میشه اره بی محلی بهتره،ولی اینا مریضن دیگ هی یجوری خود ...

ببین گلم اگه صمیمی هسی سعی کن از صمیمیتت کمتر کنی طبق تجربه بنده از زندگیت تعریف نکنی زیاد محلش نکنی تحویلش نگیری اومد سمتت صحبت کنه ت خودت مشغول نشون بده اون موقع خودش متوجه تغییر رفتارت میشع و متوجه میشه دیکه درست رفتار کنی

میشه خواهش کنم برایه شفایه کاملم یهصلوات مهمونم کنی 😍😍😍
گلم چرا الکی ازش تعریف می کنی اینجوری کم کم اعتماد به نفستو جلوش از دست میدی  کاری بهش نداشته ...

اره خیلی سعی میکنه ارتباط منو با بقیه قطع کنه منم کلا حوصله بحث و رقابت ندارم خوددرگیری داره

اره خیلی سعی میکنه ارتباط منو با بقیه قطع کنه منم کلا حوصله بحث و رقابت ندارم خوددرگیری داره

اونجوری تو ادم گوشه گیری میشی ها خودت میدونی 

تو محیط کار ارتباط حتی از خوده کار مهمتره 

کشیدم خودم که دارم میگم بهت

اونجوری تو ادم گوشه گیری میشی ها خودت میدونی 

تو محیط کار ارتباط حتی از خوده کار مهمتره 

کشیدم خودم که دارم میگم بهت