سلام. من پنج ساله یه جا کار می کنم. کارفرما خیلی بد حقوق می ده. همش حقوقم رو تکه تکه می ده. حقوق ماه پیشم رو باید دو هفته پیش می داده و هنوز نداده. چند روز پیش دو بار بهش زنگ زدم. جواب نداد. پیام دادم حقوقمو بده لازم دارم. و بازم جواب نداد. تا اینکه دو روز پیش پیام دادم که من ازتون حقوق خواستم و جواب ندادین. منم از شنبه نمیام دیگه و از امروز نرفتم. ولی نمی دونم چی کار کنم. پول لازمم. و اگه دیگه نرم پولمو نمی ده.
حقتو باید بگیری یعنی چی زحمت کشیدی پولتو نمیده شغلتون چیه؟
دفتر کامپیوتری. همیشه باید برای حقوقم هی زنگ بزنم پیام بدم. بهش بگم. که حقوق بده
نه یک بار. نه دو بار. صد بار. وقتی هم می ده ذره ذره پول می ده. یه بار یه تومن. ده روز دیگه دو تومن. چهار روز دیگه 500 تومن. همینجوری یه ماه طول می ده تا تموم شه. خسته شدم. برای همین گفتم نمیام دیگه. ولی پول لازم دارم و نمی دونم چی کار کنم
ببین شغل زیاده،میتونی یجا دیگه مشغول شی، با یه مشاور حقوقی حرف بزن یکم براشدردسر درست کنی میشه دفعه ...
من اصلا نمی دونم. بهش پیام دادم دیگه نمیام چرا اصلا جواب نداد. با اینکه الان خیلی نیرو لازم داره. شاید فکر کرده الکی می گم. مشاور حقوقی می شناسم. ولی اون پارتی داره. همه راهها رو بلده. آدم قالتاقیه.