2777
2789
عنوان

امتحان عملی رانندگی

115 بازدید | 17 پست

پدر همسرم نظامین بازنشسته شدن البته روز دوشنبه هم امتحان شهری دارم همسرم میگه میرم بهش میگم برات یک کاری کنه قبول بشی زود 

پدرش انسان خوبیه ولی مادرش نه من میترسم باباش تو رودربایستی قرار بگیره و کاری بکنه از طرفی نمیخوام که حق کسی ضایع بشه من دفعه دومهه سری اول خیلیا بودن گفتن چند دفعه میایم اینکه من برم بشینم و با پارتی گواهیناممو بگیرم هم بعدا مادرشوهرم کلی منت میزاره سرم هم حق بقیه پایمال میشه هم فکر میکنم یک چیزی رو با تلاش خودت به دست بیاری بهتره تا رو بندازی به کسی

شما نظرتون چیه؟؟؟؟دفعه چندم قبول شدین؟؟استرسم داشتین؟

(اگر کسی سوالات آیین نامه رو خواست من بسته طلاییشو دارم)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهرت یچیزی گفته اگه افسر راهنمایی رانندگی هم بود بازنشسته میشد بازم کاری نمیتونست بکنه وقتی نتونی درست رانندگی کنی چندنفر دیگه هم غیر از خودت تو ماشین هستن ببینن الکی بهت قبولی بده مگه میشه ؟ اون بازرس براش بد میشه اگرم چنین کاری کسی کرده همینا باعث شدن اینهمه راننده ناشی تو خیابون بچرخن عامل تصادف بشن مثل این میمونه طرف بره دانشگاه درس نخونه سوالات امتحانات رو بخره آخرش بشه یه پزشک بدرد نخور که اینهمه بیمار زیر دستشون ناقص شدن

خدایا شکرت
شوهرت یچیزی گفته اگه افسر راهنمایی رانندگی هم بود بازنشسته میشد بازم کاری نمیتونست بکنه وقتی نتونی د ...

بله من با نظر شما کاملا موافقم حرف حق رو زدین متاسفانه الان اکثرا با همین پارتی کارشون راه میندازن

اره  شنیدم خانما رو بیشتر از دفعه دوم به بعد قبول میکنن

دقیقا، افسره خودشم گفت، میگفت هیچ اشتباهی نداری ولی ردت میکنم چون استرس داری. دوفعه دومم گفت اعتماد بنفس نداری😅دفعه سوم با پررویی رفتم جلو قبولم کرد

منم خیلی آشنا داشتم...برادرشوهرم نظامیه گف هروقت خاستی امتحان بدی فقط بهم بگو یه اس به افسر بدم...گفتم خودم ده بار میرم اما نمیگم نمیخام حق کسی ضایع بشه ...و اینکه چرا کسی فردا منت بزاره بگه من گفتم قبولت کردن...چون هنوز به باباش میگه من اس دادم افسر قبولت کنه😐

من هرگز از رحمت خدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم
من بار پنجم قبول شدم ولی خیلی مزه داد چون با تلاش خودم بود  وهر دفعه هم به خاطر استرس زیاد رد ...

👏🏻👏🏻👏🏻

انشاالله تو همه مراحل زندگیت موفق باشی عزیزم

بله چیزی که ادم خودش با تلاش خودش به دست بیاره خیلی شیرین تر تا سفارشتو بکنن و پارتی بازی کنن

برای ایترست قرص آرامبخش خوردی من باردارم عوارض نداره؟

منم خیلی آشنا داشتم...برادرشوهرم نظامیه گف هروقت خاستی امتحان بدی فقط بهم بگو یه اس به افسر بدم...گف ...

😬😬😬😂😂😂

چه بهتر که بهش چیزی نگفتی خودت با تلاش و اعتماد به نفس رفتی جلو من که انگارررر میخوام شاخ غول بشکونم

😬😬😬😂😂😂 چه بهتر که بهش چیزی نگفتی خودت با تلاش و اعتماد به نفس رفتی جلو من که انگارررر میخوام ...

منم خیلی ترس داشتم...وقتی بهم گف بدو پشت اون پراید پارک دوبل کن قبولی ...گفتم یا اماااام حسین.....خندید گف چته..گفتم بخدا پام رو پدال نمی مونه هرکاری میکنم از بس میلرزه...گف دختر چته مگه میخوام بکشمت🤦😂...یه خانمه هم پشت سرم بود یه ریز میگف جناب سرهنگ تا مارو قبول نکنی نمیزارم از ماشین پیاده بشی😂😂😂

من هرگز از رحمت خدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم