2789
عنوان

Nt 2.39

222 بازدید | 16 پست

دارم از نگرانی دیوونه میشم  دارم میرم پیش متخصص

یعنی آزمایش برام مینویسه؟😭😭

چرا اینجوری شد عاخه 

همه میگن ان  تی زیر دو باید باشه مال من ۲.۴۰

کسی بوده ان تی بچش بالا باشه😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه دکترم حتی میگفت عصلن لازم نیست سونو ان تی بدی چون با همسرت فامیل نیستی  من خودم خاستم بدم

دکترت پس بدردی نمیخوره عزیزم عوضش کن تا خدایی نکرده اتفاقی نیفتاده

خداوند هر قلب محزون  و هر بنده شكرگزار را دوست دارد..♥️  میشه واسه نی نی کوچولوم صلوات بفرستید سالم بدنیا بیاد🥰

میری دکتر اگه اونم ریسک احتمال داد برات تست های دقیق تر مینویسه ان تی غربالگری هست یعنی احتمال میده نمیگه حتما مشکل داره

اگه حاجت خیلی سخت داری ۳ روز پشت سر هم صلوات حضرت زهرا( س ) روزی ۵۳۰ تا بدون وقفه بخون بدون اینکه بینش حرف بزنی یا کاری کنی قطعا معجزه میشه برات . برای منم دعا میکنی

دکترت پس بدردی نمیخوره عزیزم عوضش کن تا خدایی نکرده اتفاقی نیفتاده

همه جا همینو گفتن به یکی از اقوام که سن بارداریش با من یک ماه تفاوت داره گفتن لازم نیست بدی 

اونم نداده 

میری دکتر اگه اونم ریسک احتمال داد برات تست های دقیق تر مینویسه ان تی غربالگری هست یعنی احتمال میده ...

چه تستی باید بدم؟😭

تو سونو نوشته صدک ۸۸٪ بالاتر از حد

شما میدونین صدک چیه؟

همه جا همینو گفتن به یکی از اقوام که سن بارداریش با من یک ماه تفاوت داره گفتن لازم نیست بدی  ا ...

من سر دوتا بچم هردو گفتن باید بری حتی بهداشتم همینو تاکید میکنه

خداوند هر قلب محزون  و هر بنده شكرگزار را دوست دارد..♥️  میشه واسه نی نی کوچولوم صلوات بفرستید سالم بدنیا بیاد🥰
چه تستی باید بدم؟😭 تو سونو نوشته صدک ۸۸٪ بالاتر از حد شما میدونین صدک چیه؟

ببین مثلا یکیش آمینو سنتز هست باز منم خیلی اطلاع ندارم ولی نگران نباش چون ان تی صد درصد نیست صدا رو نمیدونم عزیزم ولی اگه دکتر خودتم خوب نبست پیش دکتر دیگه برو ان تی هم زیاد بالا نیست تو ازمایش های دقیق تر همه چی مشخص میشه 

اگه حاجت خیلی سخت داری ۳ روز پشت سر هم صلوات حضرت زهرا( س ) روزی ۵۳۰ تا بدون وقفه بخون بدون اینکه بینش حرف بزنی یا کاری کنی قطعا معجزه میشه برات . برای منم دعا میکنی

ببین مثلا یکیش آمینو سنتز هست باز منم خیلی اطلاع ندارم ولی نگران نباش چون ان تی صد درصد نیست صدا رو ...

دکتر خودم ک 

همه تعریفشو میکنن ولی خعلی آدمو نگران میکنه مطمئنم الانم  حرفایی میزنه ک حالم بد بشه

من شش هفته رفتم سونو قلبش معلوم نبود 

میگفت مشکل داره بچت😭😭😭