2777
2789
عنوان

بگید جواب چی بدم ؟

72 بازدید | 9 پست

بچه ها مادرشوهرم دوران بارداریم با اینکه اولین نوه ش هست ، ماهی یکبار تلفنی حالمو میپرسم ققط مابقی رو از شوهرم میپرسه، یه غذا ، یه ویارونه هیچی هیچی این ۶ماه بهم نداده ، فقط از شوهرم میپرسه جنسیت بچه چیه ، والا مامانم که میخواد سیسمونی بگیره اصن نپرسیده تاحالا ،گفته رنگ مشترک میگیرم براش، در عوض ایشون هرهفته میپرسه رفتی یا نه ، منو شوهرمم نمبخواهیم بدونیم چیه دوست داربم سوپرایز شیم ولی متوجه نمیشه

ایندفعه پرسید چی بگم ؟

https://www.ninisite.com/discussion/topic/11128059/کمک-کمک-توروخدا-قسم-مشکلمو-بخونید-راهنمایی-کنید-دعاتون-میکنم-گیر-کردم-شاید-حالیم?postId=291695237

دلم شکسته .. مریضم ..لایکم کنید براتون امن یجیب میخونم... هروقت دلتون گرفت لایکم کنید براتون امن یجیب میخونم سرنماز دعاتون میکنم تاخدا ب حرمت شما خوبا ب منم کمک کنه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خودت نباید چیزی بگی توقع و گلایه هم نگو نهایت محض احتیاط که بعدا نگه نگفتی بهش بگو مامان جان هوس فلان غذات رو کردم یا هوس دستپختت رو کردم ببین برات میپزه یا نه؟ اگر نکرد بعدها داشته باش تا اگر لازم شد گلایه کنی

در مورد جنسیت بچه هم شوهرت همین حرف رو بزنه بگه ما دوست نداریم بدونیم به دکترش هم گفتیم نگه فقط سلامت بچه برامون مهمه اگر شما هم برای هدیه خریدن جنسیت میپرسید بعد زایمان بخرید یا یه چیزی بگی ید که فرقی نداشته باشه جنسیت چی باشه.

به خودت اهمیت بده هیچ چیز و هیچ کس مهم نیست مهم اینه که تو حالت خوب باشه تا دیگران هم کنارت حالشون خوب بشه.🌹